Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. Október 01. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Hosszú időn át ment a találgatás, ki lesz az, aki Sebestyén Balázs helyébe léphet az idei X-Faktor műsorvezetői pozíciójában Ördög Nóra oldalán? Mára már ismert, hogy egyedül maradt a műsorvezető.

- Amikor megtudtam, hogy Balázs visszalépett, fel kellett dolgoznom az információt, de még fel sem ocsúdhattam, máris közölték: egyedül vezetem az X-Faktort! Ez a döntés fejbekólintott, így az első reakcióm a döbbenet volt, és hogy meg tudom-e csinálni, készen állok-e egy ekkora feladatra - meséli a sorry! magazinnak Ördög Nóra, aki azóta megnyugodott, és szakmailag egy óriási lehetőséget lát az egészben.

- Ugyanúgy végzem a munkámat, mint egy asztalos, egy pék, vagy az anyukám, aki tanárnő, vagy az apukám, akinek autósiskolája van. Az én szakmám ugyan csillogóbbnak tűnik, vonzóbb lehet, és sok ember szeme előtt zajlik, ezért több a visszajelzés, de ettől nem érzem magam másnak, többnek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.