Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2011. Október 01. 14:49, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Ördög Nóra a döbbenettől szóhoz sem jutott

Hosszú időn át ment a találgatás, ki lesz az, aki Sebestyén Balázs helyébe léphet az idei X-Faktor műsorvezetői pozíciójában Ördög Nóra oldalán? Mára már ismert, hogy egyedül maradt a műsorvezető.

- Amikor megtudtam, hogy Balázs visszalépett, fel kellett dolgoznom az információt, de még fel sem ocsúdhattam, máris közölték: egyedül vezetem az X-Faktort! Ez a döntés fejbekólintott, így az első reakcióm a döbbenet volt, és hogy meg tudom-e csinálni, készen állok-e egy ekkora feladatra - meséli a sorry! magazinnak Ördög Nóra, aki azóta megnyugodott, és szakmailag egy óriási lehetőséget lát az egészben.

- Ugyanúgy végzem a munkámat, mint egy asztalos, egy pék, vagy az anyukám, aki tanárnő, vagy az apukám, akinek autósiskolája van. Az én szakmám ugyan csillogóbbnak tűnik, vonzóbb lehet, és sok ember szeme előtt zajlik, ezért több a visszajelzés, de ettől nem érzem magam másnak, többnek.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára