Városlista
2020. augusztus 8, szombat - László

Hírek

2018. Március 14. 08:00, szerda | Bulvár

Rég nem látott közönségkedvencek újra Barátok közt - Magdi anyus is feltámad

Rég nem látott közönségkedvencek újra Barátok közt - Magdi anyus is feltámad

A Barátok közt jubileumi évében minden megtörténhet. Visszatért Rékasi Károly, Aradi Balázs és még tavasszal jön Deutsch Anita is. Most újabb közönségkedvencekkel folynak a tárgyalások.

Bartha Zsolt, Berényi Balázs és Szilágyi Andrea után, újra nagy fordulat következik a Mátyás király téren.

Fodor Zsóka (75) ismét feltűnik a Barátok köztben, a Blikk információi szerint a sorozat készítői visszahozzák a sorozat ikonikus szereplőjét, aki még az idén látható lesz a képernyőn. A színésznő által formált karakter, Magdi anyus 2009-ben meghalt, miután takarítás közben legurult a lépcsőn – sokak számára ma is ez a Barátok közt egyik legszomorúbb jelenete.

Ám ez nem jelenti azt, hogy a forgatókönyvírók fantáziája nem szárnyalhat, számos külföldi és magyar sorozatbeli példa van arra, hogyan lehet feltámasztani egy elhunyt szereplőt. A Blikk úgy tudja, hogy az idén 20 éves Barátok közt készítői több megoldásban is gondolkodnak. Fodor Zsókával már tárgyalnak a részletekről. A színésznő még nem kívánt nyilatkozni részletekről.

Szóba került R. Kárpáti Péter (54), azaz Berényi András is, aki ugyan meghalt, de Magdi anyushoz hasonlóan a Mátyás téren zajlódó események kulcsfigurája volt évekig. Másokkal, például Ábrahám Edittel (61) vagy Németh Kristóffal (42) sokkal könnyebb dolguk van a készítőknek, hiszen a történet szerint ők „csak” külföldre vagy vidékre költöztek, így a karakterük könnyen visszaírható a sorozat mindennapjaiba. A történetbe beleillik Berényi Clau­dia és Kertész Géza karakterének visszatérése azok után, hogy legfőbb ellenségük, a Bartha Zsoltot alakító Rékasi Károly (55) hosszabb kihagyás után újra szerepel.

"Idén régi, közönségkedvenc szereplőket tervezünk visszahozni a sorozatba. A 20. jubileumi évünkben folyamatosan lehet számítani meglepetésekre: idén bármi megtörténhet, és meg is történik majd." – mondta Szerencsés Gabriella, a Barátok közt kreatív producere. – "Neveket nem mondhatunk, mert még zajlanak a tárgyalások. Ha Fodor Zsóka visszatérne, arra számtalan módon sor kerülhetne, természetesen nem lőjük le, milyen ötleteink vannak az egyes karakterekre vonatkozóan." – tette hozzá.

Bobby sem halt meg igazán

Külföldi sorozatokban is volt már példa hasonló húzásra. A Dallas Bobbyja (Patrick Duffy) egy évadon keresztül volt halott, mire kiderült, végzetes autóbalesete felesége, Pamela rémálma volt. A Vészhelyzetben is többször volt arra példa, hogy a kiírt szereplők egy-két részben feltűntek, mint pél­dául Greene doktor (Antony Edwards) vagy az utolsó évadban Ross doktor, akit George Clooney alakított.

Forrás: blikk.hu

Képek: Barátok közt

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 07. 14:49, péntek | Bulvár

Gyors egymásutánban forgatják a John Wick következő két részét

Jövő év elején gyors egymásutánban forgatják le a nagysikerű John Wick-filmek következő két részét - ismertette terveit csütörtökön a Lionsgate filmstúdió.

2020. Augusztus 07. 09:10, péntek | Bulvár

Tizenkét év után került elő egy családi nyaraláson eltűnt macska Nagy-Britanniában

Tizenkét év után került elő egy skóciai családi nyaraláson elveszett macska Nagy-Britanniában.

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.