Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2013. Március 15. 23:56, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Rég nem látott összefogás

Rég nem látott összefogás

A kialakult helyzetet talán senkinek nem kell bemutatnunk. Rég nem látott összefogásnak lehetünk/lehettünk szemtanúi!

Méltán büszke lehet magára MINDENKI aki bármilyen módon kiveszi/kivette a részét a segítségre szorulók ellátásában. Több helyen jártak szerkesztőségünk tagjai. Több száz, meg merem kockáztatni ezer segítő szándékú üzenetet kaptunk. Jártunk a Lajta utcában ahol önkéntesekből szereződött, profikhoz méltó viselkedést tanúsító csapat hordta, készítette a teát, szendvicset, takarót, ruhát a bajba jutottaknak. Energiát, pénzt nem kímélve, elismerést nem várva tették azokért akiknek szüksége volt rájuk!


A győri vendéglátóhelyek, önkéntes polgárok, tűzoltók, rendőrök, katasztrófavédők sorban tanúsítottak hősies magatartást, ajánlottak fel élelmet, ruhát és meleg teát. Osztották az autópályán rekedteknek, főzték a teát otthon, kenték a szendvicseket.
Szerkesztőségünk a Mackó Kuckó és a Pizza Bagoly hamburgereit és pizzát vitte ki az autópályán rekedteknek és az ott segítséget nyújtó tűzoltóknak.


A Metro áruház előtt állók közül sokan már annyira régóta vártak és elfáradtak, hogy autóikban aludtak. A város környékén veszteglőknek sorban érkeztek a szálláshely felajánlások, magánszemélyektől, vendéglátósoktól, multiktól.
A mai nap eseményei tökéletes példát szolgálnak arra mire vagyunk képesek. Tudunk segíteni egymásnak, önzetlenül!

Sokan még mindig a hidegben rekedtek és még többen még mindig az ő megsegítésükön dolgoznak! Kitartás a még mindig várakozóknak és köszönet MINDENKINEK aki bármi módon segít nekik!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 09:13, kedd | Helyi

Megyei tűzkárok: családi ház, autó égett porrá, galambok vesztek oda

Közzétette a Katasztrófavédelem az első negyedév adatait. Számos tűzkár kis odafigyeléssel megelőzhető lett volna.

2024. Április 16. 08:13, kedd | Helyi

Így vásárolj a Temun biztonságosan – szakértő ad tanácsot, hogyan védd meg a pénzed

Mit kell tennünk, hogy az olcsó kínai termékek rendelésekor biztonságban legyenek a bankkártya adataink, és ne tudják illetéktelenek leemelni a számlánkról a pénzünket?

2024. Április 16. 07:13, kedd | Helyi

Tavaszi utómunkálatokkal folytatódik a győri fővonal felújítása

Tavaly felújította a MÁV a győri fővonal Biatorbágy és Szárliget közötti szakaszát.

2024. Április 15. 09:14, hétfő | Helyi

Milákot is leelőzték – a győri úszók voltak a legeredményesebbek az idei bajnokságon!

2024 április 9-12. között Budapesten a Duna Arénában rendezették az úszók számára a felnőtt magyar bajnokságot, ahol az olimpiai kvalifikációs szinteket is megúszhatták a legjobbak.