Városlista
2020. február 17, hétfő - Donát

Hírek

2013. Március 15. 23:56, péntek | Helyi
Forrás: infoGyőr

Rég nem látott összefogás

Rég nem látott összefogás

A kialakult helyzetet talán senkinek nem kell bemutatnunk. Rég nem látott összefogásnak lehetünk/lehettünk szemtanúi!

Méltán büszke lehet magára MINDENKI aki bármilyen módon kiveszi/kivette a részét a segítségre szorulók ellátásában. Több helyen jártak szerkesztőségünk tagjai. Több száz, meg merem kockáztatni ezer segítő szándékú üzenetet kaptunk. Jártunk a Lajta utcában ahol önkéntesekből szereződött, profikhoz méltó viselkedést tanúsító csapat hordta, készítette a teát, szendvicset, takarót, ruhát a bajba jutottaknak. Energiát, pénzt nem kímélve, elismerést nem várva tették azokért akiknek szüksége volt rájuk!


A győri vendéglátóhelyek, önkéntes polgárok, tűzoltók, rendőrök, katasztrófavédők sorban tanúsítottak hősies magatartást, ajánlottak fel élelmet, ruhát és meleg teát. Osztották az autópályán rekedteknek, főzték a teát otthon, kenték a szendvicseket.
Szerkesztőségünk a Mackó Kuckó és a Pizza Bagoly hamburgereit és pizzát vitte ki az autópályán rekedteknek és az ott segítséget nyújtó tűzoltóknak.


A Metro áruház előtt állók közül sokan már annyira régóta vártak és elfáradtak, hogy autóikban aludtak. A város környékén veszteglőknek sorban érkeztek a szálláshely felajánlások, magánszemélyektől, vendéglátósoktól, multiktól.
A mai nap eseményei tökéletes példát szolgálnak arra mire vagyunk képesek. Tudunk segíteni egymásnak, önzetlenül!

Sokan még mindig a hidegben rekedtek és még többen még mindig az ő megsegítésükön dolgoznak! Kitartás a még mindig várakozóknak és köszönet MINDENKINEK aki bármi módon segít nekik!

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 16. 08:18, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp február 17-től

2020. Február 16. 08:12, vasárnap | Helyi

Lopott bankkártyával akartak fizetni, keresik a két férfit

A mosonmagyaróvári rendőrök az állampolgárok segítségét kérik.

2020. Február 16. 08:08, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 7. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Február 15. 07:44, szombat | Helyi

VÁLTOZIK A VÁSÁRCSARNOK NYITVA TARTÁSA

Három hónapja nyitott ki a felújított vásárcsarnok, az azóta eltelt időszakban a létesítményt üzemeltető Győr-Szol Zrt. számos, az üzemeltetést érintő intézkedést hozott az eladók és a vásárlók jelzései alapján.