Városlista
2024. május 8, szerda - Mihály

Hírek

2010. Május 02. 14:50, vasárnap | Helyi
Forrás: InfoGyőr

Reggeli kulcskeresés Győrben

Reggeli kulcskeresés Győrben

2 hét, 10 város, 3 műsorvezető, 1 autó! Kalandos kulcsvadászat indul az örökmozgó rádiósokkal, Sebestyén Balázsék mozgásba hozzák az egész országot! A hazai rád

Májusban eggyel nagyobb mosolyt csalnak a hallgatók arcára Sebestyén Balázsék, akik mozgásba hozzák az országot és két héten keresztül az ország különböző pontjairól ébresztik hallgatóikat. Balázs, Feri és Jani a hazai rádiózás történetének leghosszabb élő kitelepülés-sorozatán személyesen találkoznak hallgatóikkal, akiket az egyes helyszíneken izgalmas kulcsvadászatra invitálnak.

Két dolog miatt is különleges számunkra ez a turné. Egyrészt nagyon jó, hogy találkozhatunk a vidéki hallgatóinkkal, mindig is nagyon fontos volt számunkra a személyes kontaktus, szeretjük, ha közelebb kerülhetünk hozzájuk és megismerhetjük gyakran építő jellegű véleményüket. Másrészt a játék segítségével egy értékes autóhoz juttathatunk egy szerencsés kulcsvadászt, és ismét örömet szerezhetünk valakinek. Ezért érdemes dolgozni. árulta el Sebestyén Balázs, a Class FM műsorvezetője, aki két műsorvezető társával azon lesz, hogy minél több hallgató arcára csaljanak mosolyt.

Vadon Jani nyomában az ország! A játék lényege, hogy minden reggel, az adott nagyvárosban egy autóból Vadon Jani csinos hostess lányok segítségével ezer darab egyedi sorszámmal ellátott virtuális kulcsot oszt ki, amelyek közül egyet a műsor végén kisorsolnak. Persze Janit nem lesz ám egyszerű elkapni: az autó útvonalát Balázsék mindig csak az adott helyszínen, kora reggel közlik...

A turné végére a tíz szerencsés kulcsvadász meghívást kap a stúdióba, ahol csatlakozik hozzájuk még egy hallgató, akit a Morning Show után zajló zenei játék nyerteseként sorsolnak ki. Közülük kerül ki majd a vadonatúj energikus, sportosan elegáns autó boldog tulajdonosa.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 08. 09:11, szerda | Helyi

Hamarosan kezdődik az Öt Templom Fesztivál

Május 9-én, csütörtökön kezdődik az Öt Templom Fesztivál.

2024. Május 08. 08:13, szerda | Helyi

Vakon is lehet teljes életet élni, méghozzá boldogan!

Sáfrányné Kobli Írisz Én csak a szívemmel látok című könyvével ismerkedhettek meg a Széchenyi Egyetem könyvtárában a pedagógus növendékek.

2024. Május 08. 07:13, szerda | Helyi

Matekból is megvolt az írásbeli

Nagy meglepetés nem érhette a diákokat, aki készült, az írásbeli matematikaérettségi első részét nagyobb nehézségek nélkül oldhatta meg.

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.