Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Augusztus 13. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

Régi szép sikereket idéznek a győri futsalosok: újra Rába ETO!

Régi szép sikereket idéznek a győri futsalosok: újra Rába ETO!

jra lesz Rába ETO Győrben. A név sok ezer szurkoló számára ismerősen cseng, ezúttal azonban nem nagypályás labdarúgásról, hanem futsalról van szó. A hétfői BL-rajtra k&#

A futsalosok csütörtöki sajtótájékoztatója a jövő hétfői Futsal Cup technikai információival kezdődött, melyeket Horváth Cs. Attila osztott meg az újságírókkal. A futsal BL valamennyi zöld-fehér érdekeltségű mérkőzését 19 órától játsszák majd és a selejtező szabadnapján szerdán egy négycsapatos viptornát rendeznek majd. Ezután kiderült, amit már régóta sejteni lehetett: a Rába járműipari cég újra visszatér a győri sportéletbe, hiszen a nagypályás foci után ezúttal a futsalosok névadó főszponzora lett a vállalat.

A támogatás mértékét nem árulták el a szerződő felek, Vissitől viszont annyit megtudtunk, hogy 5 évre szól és ahogy ő fogalmazott még az 5. évben is méltányos lesz. A kontraktus aláírása után pedig bemutatták a csapat új mezét, amelyen már ott virít a Rába emblémája. A hétfőn kezdődő futsal Bajnokok Ligája selejtezőin már ebben feszítenek majd a győriek.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 09:16, hétfő | Helyi

Drónt kaptak a kisbéri rendőrök

Olyan helyekre is el tudnak általa jutni, ahová gyalog vagy autóval nem.

2024. Április 29. 08:13, hétfő | Helyi

Rózsa és Ibolya a Vaskakasban

Szerethet-e egy tündérlány egy emberfiút? Legyőzheti-e a szerelem az évszázados viszályt? Kitarthat-e egymás mellett két fiatal, ha az egész világ ellenük fordul?

2024. Április 29. 07:13, hétfő | Helyi

Drákói szigor jön az építkezéseknél

Szigorú szabályok írják elő októbertől, hogy mi épülhet Magyarországon.

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.