Városlista
2020. június 7, vasárnap - Róbert

Hírek

2019. Augusztus 22. 14:52, csütörtök | Belföld

Rejtélyes haláleset a Balatonnál: "mozgásban maradt" az elgázolt férfi mobilja

Rejtélyes haláleset a Balatonnál:

Augusztus 17-én halálra gázolt a vonat egy férfit Balatonbogláron. Telefonjának adatai alapján végigkövethető az esti útja, de van egy részlet, amelyet homály fed.

A gázolás után a telefon "mozgásban maradt", nagyjából negyedórán keresztül. A család szeretné megtudni, mi történt abban a tizenöt percben. A testvére a közösségi oldalon keres szemtanúkat – írja a Ripost.

A 21 éves Zoltán Szabadbattyánban élt és Budapesten dolgozott. Halálának estéjén egyedül ment az egyik balatonboglári szórakozóhelyre, és egyedül is távozott onnan hajnali fél három körül.

"Nem tudjuk, kivel és hol volt 2:36 és 4:17 között. A telefonja szerint érintette a Kodály Zoltán utcát, Tinódi utcát, Vörösmarty térnél SoLi Biszto és a Termelői piac környékét, a Vikár Béla utcát és egy füves placcon is tartózkodott az Arany Kígyó Gyógyszertár mögötti részen és a használt autó kereskedésnél jött el, itt véget ér az útvonala..." – írja a bejegyzésében a férfi testvére. Ezek alapján Zoltán nagyjából két kilométert sétált, majd át akart menni a síneken, ahol elgázolta a vonat.

A baleset 3:58-kor történt, de a telefonja szerint még 4:17-ig tovább gyalogolt.

Emiatt keres a család szemtanúkat, szeretnék megtudni, hogy mi történt pontosan.

A Ripost az esettel kapcsolatban megkereste dr. Hornyák Olivér igazságügyi informatikai szakértőt.

"Nem csodálkozom a reakciójukon, ilyen ugyanis véletlen nem fordul elő a telefonokkal. A telefonnal valami történhetett a baleset után és kell, hogy legyen erre a negyed órára valamilyen magyarázat" - mondta a szakértő. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. Közigazgatási eljárásban vizsgálják az esetet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 06. 19:00, szombat | Belföld

Droglabort számolt fel a rendőrség Tordason

Droglabort számolt fel a rendőrség a Fejér megyei Tordason. A rendőrök egy családi házból állítottak elő egy szerb és két magyar állampolgárt, akit jelentős mennyiségű kábítószerrel történő kereskedelemmel gyanúsítanak

2020. Június 06. 18:48, szombat | Belföld

Vasárnap országszerte heves esőzések várhatók

Vasárnap országszerte heves esőzések várhatók.

2020. Június 06. 15:00, szombat | Belföld

Koronavírus - Szijjártó: vasárnaptól megszűnnek a korlátozások a Magyarország és Németország közötti személyforgalomban

Németországban a járványkezelés eredményesnek bizonyult, ez pedig megadja a lehetőséget arra, hogy a kormány megszüntesse a személyforgalomra vonatkozó korlátozásokat

2020. Június 06. 14:50, szombat | Belföld

Magyar Nemzet - Tállai András: illetékmentes lehet a testvérek közötti vagyonmozgás

A jövőben nem kellene illetéket fizetni a testvérek közötti ajándékozás és öröklés után. Az illetékszabályok megváltoztatását indítványozó kormánypárti javaslat május végén került a törvényhozás elé