Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2019. Augusztus 22. 14:52, csütörtök | Belföld

Rejtélyes haláleset a Balatonnál: "mozgásban maradt" az elgázolt férfi mobilja

Rejtélyes haláleset a Balatonnál:

Augusztus 17-én halálra gázolt a vonat egy férfit Balatonbogláron. Telefonjának adatai alapján végigkövethető az esti útja, de van egy részlet, amelyet homály fed.

A gázolás után a telefon "mozgásban maradt", nagyjából negyedórán keresztül. A család szeretné megtudni, mi történt abban a tizenöt percben. A testvére a közösségi oldalon keres szemtanúkat – írja a Ripost.

A 21 éves Zoltán Szabadbattyánban élt és Budapesten dolgozott. Halálának estéjén egyedül ment az egyik balatonboglári szórakozóhelyre, és egyedül is távozott onnan hajnali fél három körül.

"Nem tudjuk, kivel és hol volt 2:36 és 4:17 között. A telefonja szerint érintette a Kodály Zoltán utcát, Tinódi utcát, Vörösmarty térnél SoLi Biszto és a Termelői piac környékét, a Vikár Béla utcát és egy füves placcon is tartózkodott az Arany Kígyó Gyógyszertár mögötti részen és a használt autó kereskedésnél jött el, itt véget ér az útvonala..." – írja a bejegyzésében a férfi testvére. Ezek alapján Zoltán nagyjából két kilométert sétált, majd át akart menni a síneken, ahol elgázolta a vonat.

A baleset 3:58-kor történt, de a telefonja szerint még 4:17-ig tovább gyalogolt.

Emiatt keres a család szemtanúkat, szeretnék megtudni, hogy mi történt pontosan.

A Ripost az esettel kapcsolatban megkereste dr. Hornyák Olivér igazságügyi informatikai szakértőt.

"Nem csodálkozom a reakciójukon, ilyen ugyanis véletlen nem fordul elő a telefonokkal. A telefonnal valami történhetett a baleset után és kell, hogy legyen erre a negyed órára valamilyen magyarázat" - mondta a szakértő. A rendőrség szerint nem történt bűncselekmény. Közigazgatási eljárásban vizsgálják az esetet.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 16:00, hétfő | Belföld

Egyre többen önkénteskednek Magyarországon

A közösségért végzett munka egyre népszerűbb Magyarországon, minden harmadik magyar önkéntesekedett már, ezzel pedig európai viszonylatban élen jár az ország.

2022. December 05. 12:59, hétfő | Belföld

Egy rakás hamis mosószert találtak egy furgonban a pénzügyőrök

A NAV munkatársai az M7-es autópálya Fejér megyei szakaszán ellenőrizték azt a magyar járművet, aminek rakterében mintegy háromszáz, különféle márkájú (Domestos, Ariel, Jar, Persil, Lenor) mosószert találtak.

2022. December 05. 12:55, hétfő | Belföld

Parkolóban fejtették át a gázolajat egy traktorból egy teherautóba

A NAV munkatársai ellenőrizték a járműveket és lefoglalták az üzemanyagot. Az ügyben a szabálytalanságok miatt már a katasztrófavédelem is vizsgálódik.

2022. December 05. 09:57, hétfő | Belföld

Kirepült a BMW-ből a 14 éves lány a Csopaknál történt balesetben

Elhunyt a kórházban az a 14 éves veszprémi lány, aki pénteken éjjel kirepült egy kocsiból, amely Csopaknál szenvedett balesetet.