Városlista
2020. november 29, vasárnap - Taksony

Hírek

2017. November 22. 15:06, szerda | Belföld

Rejtélyes üzenet került elő! Mindez az elhunyt Benkő Géza színművész fiókjából

Rejtélyes üzenet került elő! Mindez az elhunyt Benkő Géza színművész fiókjából

Rejtélyes üzenetet írt halála előtt Benkő Géza. Munkahelyi problémák nyomaszthatták a színházi próba közben elhunyt Benkő Gézát.

Vasárnap tragikus hirtelenséggel hunyt el Benkő Géza, a Jóban rosszban egykori szereplője, aki színházi szerepei miatt rengeteget ingázott Kassa, Békéscsaba és Szerencs között. Most egy nyomasztó üzenet került elő a színésztől éppen a színházzal kapcsolatban. Benkő Géza a Kassai Thália Színház igazgatójának, Czajlik Józsefnek írt.

„Semmi gond, tudod, most már végig fogom csinálni, csak magam miatt is. Nem vállaltam becsületből két felkérést. Csak azért, mert ide elígérkeztem s nem akartam sz.rt csinálni a számból. Most pedig nincs már más melóm, ez van, hát felépítem a házat a tűzvonalba, azzal, hogy nem fog meglepni, ha lebombázódik. De sem idegeskedni, sem nyugtalankodni tovább nem fogok. Most ez lett, minden dolog jó valamire, semmi se véletlen, meg ilyenek” – írta a hajnali órákban.

„Szoros, művészi barátság volt a mienk, a munkahelyi gondokat is megosztottuk egymással – nyilatkozta a Blikknek Czajlik József, aki elmondta, hogy barátja a szerencsi szerződése miatt is aggódott. –

"A kollégákkal nagyon jó kapcsolatot ápolt, a háttérben azonban voltak gondok.”

Forrás: nlcafe.hu

Fotó: depositphotos.com

Ezek érdekelhetnek még

2020. November 29. 04:00, vasárnap | Belföld

Északkeleten több mint 5 centiméternyi hó is hullhat

Az Országos Meteorológiai Szolgálat az MTI-hez eljuttatott veszélyjelzése szerint a havazás miatt Borsod-Abaúj-Zemplén és Szabolcs-Szatmár-Bereg megyére elsőfokú figyelmeztetést is kiadták vasárnapra.

2020. November 28. 18:32, szombat | Belföld

A véradások a veszélyhelyzet alatt is folyamatosak

Vérre a koronavírus-járvány idején is szükség van, a véradások a jelenlegi veszélyhelyzet alatt is folyamatosak, a biztonsági előírások megtartásával

2020. November 28. 16:04, szombat | Belföld

Virológus: a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás

Továbbra is a vakcina a legolcsóbb és a leghatékonyabb megoldás a koronavírus ellen - mondta Duda Ernő virológus, immunbiológus szombat reggel az M1 csatornán.

2020. November 28. 12:58, szombat | Belföld

Vasárnap szünetelnek az útdíjfizetési rendszer értékesítési szolgáltatásai

November 29-én, vasárnap hajnali 1.00 és 5.00 óra között informatikai fejlesztést hajtanak végre az útdíjfizetés rendszerében, így a megszokott értékesítési szolgáltatások, az e-matrica,