Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 12. 13:42, kedd | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rejtélyes körülmények között hunyt el a férfi

Rejtélyes körülmények között hunyt el a férfi

Vadászat közben rosszul lett és életét vesztette egy vadász Zala megyében, az eddigi adatok szerint nem történt bűncselekmény – értesült a HavariaPress.Hétfőn délután a mentőszolgálatról érkezett bejelentés a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság ügyeletére, miszerint a Vörösszeg és Gombosszeg közötti erdőben tartott vadászaton egy vadász rosszul lett és a helyszínen elhunyt. A haláleset körülményeinek kivizsgálásába ezt követően a rendőrség is bekapcsolódott, de a helyszíni vizsgálatok során semmilyen bűncselekményre utaló körülmény nem merült fel a középkorú férfi halálával összefüggésben. A szerencsétlenség pontos körülményeit ezért a továbbiakban közigazgatási eljárás keretében vizsgálják a megyeszékhelyi kapitányságon.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.