Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2010. Július 30. 07:57, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Réka babát vár?

Réka babát vár?

Felröppent a hír: Rubint Réka babát vár. A fitneszházaspár egy ideje arról beszél, hogy szeretnének harmadik babát, aminek elképzelhető, hogy most jött el az ideje.

 

Bár Norbiék sehol nem újságolták el, hogy a fitneszanyuka áldott állapotban lenne, többeknek feltűnt, hogy az amúgy falatnyi sortokat és topokat kedvelő Réka az utóbbi időben többnyire bő ruhákat visel.


A StoryOnline megkérdezte Norbit, igaz-e a hír, gratulálhatunk-e a harmadik babához. "Erről egyelőre sem én, sem Réka nem szeretnénk nyilatkozni" - mondta az életmód-tanácsadó. 



A találgatásnak egyébként Norbi és Réka horvátországi nyaralásának képei adtak alapot, amelyet a fitneszanyuka így kommentált a legnagyobb közösségi portálon lévő oldalán: "Sziasztok! még mielőtt elindulna a "Réka biztosan ikreket vár" szóbeszéd, szeretném rövidre zárni a találgatásokat! Az RTL Fél 2 műsorában megkérdezte tőlem a műsorvezető, hogy szeretnénk-e 3. gyermeket, amire azt a választ adtam, hogy a család és gyermekek jelentik számomra a legnagyobb értéket az életemben, éppen ezért, ha úgy hozza sors, hálásak leszünk, ha bővül a család. A boldogságnak rengeteg oka lehet, ami a képeken keresztül látszódik. A fáradtság pedig az elmúlt 3 hónap 60 állomásos alakreform road show-nak a következménye. 60x90 perc az ország különböző pontjain... Kedves tőletek, hogy diagnosztizáltok, de látván a minket körülölelő szereteteteket, higgyétek el, hogy ha egyszer bővülne a családunk, meg fogjuk osztani az örömhírt veletek"

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.