Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2013. Október 25. 05:10, péntek | Bulvár
Forrás: velvet.hu

Rékasi Károly rátámadt egy fotósra

Rékasi Károly rátámadt egy fotósra

A színész a Velvet fotósát támadta meg. Az ügyben feljelentés is történt, a rendőrség vizsgálja, hogy szabálysértés vagy bűncselekmény megvalósult-e.

A Velvet.hu, így írja le az eseményt:
Nem tetszett a Barátok közt válófélben lévő színészének, hogy a Velvet fotósa képeket készített róla és új nőjéről, Pikali Gerdáról, amint csütörtökön autóval elhajtottak együtt egy budaörsi főzős sajtóeseményről, ezért fizikai erővel elvette a fényképezőgépet kollégánktól.

Az 51 éves színész a budaörsi Metro áruház vevőakadémiájára szervezett sajtónyilvános főzős eseményen vett részt Pikalival, innen távoztak, amikor fotósunk képeket készített róluk, miközben kolléganőnkkel a taxira várt.

A színész ekkor elhajtott az autójával, majd egy kanyar után visszatért a parkolóba, és egy ismerőse társaságában követelni kezdte fotósunktól, hogy mutassa meg, illetve törölje le az elkészült fotókat. Közben olyanokat mondott, hogy "Minek kellett ezt lefotózni, meg hogy "Hát ennyire kell az a 10-15 ezer forint?!". Fotósunk eközben kivette a készülékből a memóriakártyát.

A történtek folytatása, fotók...

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 15:34, kedd | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 04. 13:08, kedd | Bulvár

Ernest Hemingway kiadott művei hemzsegnek a "hibáktól"

Ernest Hemingway kiadott művei tele vannak pontatlanságokkal, amelyekért elődlegesen a szerkesztők és a betűszedők a felelősek - állítja egy szakértő.

2020. Augusztus 04. 11:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Lazac, saláta körettel - VIDEÓ

Bede Robi ebben a műsorban egy illusztris vendéget kap, aki nem más, mint Varga Feri! Hogy mi ennek az apropója a videóból kiderül!

2020. Augusztus 04. 08:01, kedd | Bulvár

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny, a nemzetközi koronavírus-járvány miatt ugyanis a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a szépségverseny világdöntőjét.