Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Január 16. 10:00, csütörtök | Bulvár

Rékasi Károly újra karambolozott

Rékasi Károly újra karambolozott

Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton balesetezett Rékasi Károly.

Sérülés nélkül szállt ki autójából kedd délután Rékasi Károly, aki Budapest IX. kerületében, a Soroksári úton balesetezett. Ám csak a szerencsén múlt, hogy egy karcolás nélkül megúszta - írta a Ripost.

A BKV Zrt. közleménye szerint „január 14-én 16 óra körül a Soroksári úton egy 23-as autóbusz és egy személygépkocsi ütközött. Az anyagi káros baleset körülményeit a rendőrség vizsgálja."

A balesetben senki nem sérült meg, a baleset helyszínén forgalomkorlátozásra nem volt szükség. A Budapesti Rendőr-főkapitányság a balesettel kapcsolatban szabálysértési eljárást indított, a felelősség tisztázása az eljárás feladata - ezt pedig a BRFK közölte.

Rékasi 2003-ban szenvedett súlyos motorbalesetet, azóta sem jött teljesen rendbe. Vélhetően ezért nem szeretne nyilatkozni a témában.

Forrás: origo.hu

Fotó: Marton Szilvia/Origo

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.