Városlista
2023. január 29, vasárnap - Adél

Hírek

2018. Február 09. 07:45, péntek | Bulvár

Rékasi Károlynak milliókat fizethet a biztosító

Rékasi Károlynak milliókat fizethet a biztosító

Elkezdődött Rékasi Károly balesetének tárgyalása. A vádlott együttérzését fejezte ki ugyan, de a színésznek ez még kevés.

Mint tudjuk, Rékasi Károly súlyos motorbalesetet szenvedett 2015 júniusában, amikor máig tisztázatlan körülmények között hátulról belecsapódott egy kanyarodó személyautóba.

A színész maradandó sérülést szenvedett, jobb lába azóta 5 centiméterrel rövidebb. Hónapokig kórházban volt, többször műtötték, sokáig csak mankóval tudott közlekedni és régi szerepeit is csak nemrég tudta visszavenni. A balesetet okozó férfi végül a tárgyalóteremben kért bocsánatot a színésztől.

"Miért nem tudott rendesen bocsánatot kérni? Miért nem tudta azt mondani, hogy ő a hibás és sajnálja? Miért nem?" - tette fel kérdéseit Rékasi, miután a vádlott elmondta, hogy nem érzi magát felelősnek a történtekért.

"A vádlott nem kereste meg ügyfelemet semmilyen módon. Nagyon hosszú idő telt el és volt, hogy az ügyfelem igazán mélyponton volt lelkileg és fizikailag is, és nem kereste fel."

Rékasi Károlyban ennek ellenére nincsen semmiféle bosszúvágy, ha megállapítják a felelősséget, az elég lesz.


"Nem várható súlyos ítélet, maximum felfüggesztett büntetést, valamint pénzbírságot szabnak ki. Az anyagi kárpótlást a biztosító intézi, a vádlottal szemben nincs ilyen igényünk. A biztosító akkor zárja le a kárrendezési eljárást, ha ennek az ügynek is jogerősen vége lesz, addig előlegeket kap. A végösszeg milliós nagyságrendű. De mondom, Rékasit ez egyáltalán nem érdekli, csak az, hogy állapítsák meg a vezető felelősségét" - mondta a színész jogi képviselője a Blikknek.

Forrás: origo.hu

Kép: Hámori Zsófia/ Life.hu

Ezek érdekelhetnek még

2023. Január 25. 10:30, szerda | Bulvár

Abból főzünk, amink van - TikTokon magyarázza el a Magyar Közút, hogy hogyan működik a kátyúzás

Az írják, ennél egyszerűbben nem lehet elmagyarázni a témát.

2023. Január 24. 09:24, kedd | Bulvár

Oktató autóval repülte át a körforgalmat

Azt hitte a Ladára, hogy KITT.

2023. Január 18. 14:05, szerda | Bulvár

Szexista megjegyzéseket tett a női mentősnek részegen, másnap virágcsokorral kért bocsánatot

Erősen ittas volt az a 35 év körüli férfi, akit bokatörése miatt szállított kórházba az egyik fővárosi mentőegység hétvégén.