Városlista
2020. május 28, csütörtök - Emil, Csanád

Hírek

2010. Szeptember 26. 14:49, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop

Remekül néz ki 49 évesen

Remekül néz ki 49 évesen

Nagy szerencséje van, hogy megérte ezt a napot, hiszen pár éve volt férje kis híján megölte.

Életének egykori párja, a heavy metal együttesek között is vadnak számító Mötley Crüe együttes dobosa, Tommy Lee nem bírta elviselni, hogy kapcsolatuknak vége szakadt. "Nem engedem, hogy a másé legyen" - ordítozta, majd pisztolyt ragadott, kocsiba pattant, s elindult, hogy végezzen exnejével. Túl gyorsan hajtott azonban, a rendőrök lefülelték, így gyilkos terve kútba esett. A bősz Tommy megnyugodott lassan, sőt, később újra megnősült - a Baywatch-sorozat sztárját, Pamela Andersont vezette oltár elé.

A ma is rendkívül csinos Heather viszont nem tanult az esetből, újra rockzenésszel próbálkozott, a Bon Jovi együttes gitárosával, Richie Samborával szűrte össze a levet. Összeházasodtak, kislányuk született, aki lassan felnő - 12 évesen az idén már modellként debütált. Heather és Richie 2007-ben váltak el, majd a színésznő összeköltözött egyik kollégájával, Jack Wagnerrel.

A színésznőt tavalyelőtt depresszióval kezelték egy magánklinikán, részt vett egy alkohol- és drogelvonó-kúrán is.

A szappanoperába illő szerelmi csaták közben azért mindig szakított időt a munkára is, híres sorozata a Dinasztia és a Melrose Place, s a nézők a T.J. Hooker bűnügyi filmsorozat bájos rendőrnőjeként, Stacey-ként azonosíthatják.


STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Május 27. 14:01, szerda | Bulvár

Megvan Tom Cruise szupertitkos űrfilmjének a rendezője is

Doug Liman fogja rendezni Tom Cruise tervezett űrfilmjét, amelyet, legalábbis részben, a Nemzetközi Űrállomáson (ISS) fognak forgatni.

2020. Május 26. 07:09, kedd | Bulvár

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben

Fehér parlagi szamár született a debreceni állatkertben: az életerős és kifogástalan étvágyú kis csődör május 7-én, Gusztáv napján jött világra egy bő év vemhességet követően, így gondozói a Guszti névre keresztelték

2020. Május 25. 15:02, hétfő | Bulvár

Szívrohamon esett át Brian May, a Queen gitárosa

Szívrohamon esett át, de már jobban van Brian May, a világhírű Queen együttes gitárosa.

2020. Május 23. 11:00, szombat | Bulvár

A némafilmes kutyája nyerte a jubileumi kutyasztár-versenyt

Bár a cannes-i filmfesztivál a koronavírus-járvány miatt bizonytalan lett, egy kutyasztár mégis jól járt: A némafilmesben szereplő Uggie megkapta a jubileumi fődíjat.