Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2012. Június 13. 05:58, szerda | Helyi sport
Forrás: eto.hu

Éremeső a preakadémia csapatoknál

Éremeső a preakadémia csapatoknál

Sikeres évet tudhatnak maguk mögött a preakadémiai csapatok, hiszen U15-től U12-ig minden korosztály dobogóra állhatott, ráadásul volt olyan gárda, aki bajnokként zárta a szezont.

Az érmek mellett gólkirályi cím is született.

U15:

A Rozmán László vezette U15-ös csapat bronzéremmel gazdagodott a szezon végén: a srácok 22 győzelmet 4 döntetlent és mindössze 4 vereséget számláltak a szezonban, emellett pedig 129 gólt lőttek és 39-et kaptak. Ez a teljesítmény 70 pontot jelentett. Ebben a korosztályban gólkirályt is ünnepelhetett a csapat, Nyári Martin 37 találattal holtversenyben a szezon legeredményesebb játékosa lett. A bajnokságot ebben a korosztályban a Honvéd nyerte, mögöttük pedig az MTK végzett a második helyen.

U14:

Megnyerte az U15 II. osztályú bajnokságot az ETO U14-es csapata: Varga Antal csapatának mérlege imponáló volt a szezonban, 28 mérkőzésükből 25 győzelmet arattak és 2 döntetlen mellett mindössze egyszer kellett vesztesen elhagyniuk a pályát. A zöld-fehérek 77 pontot szereztek, és 13 ponttal utasították maguk mögé a második helyezett Hévíz csapatát. A gólkülönbség is megdöbbentő: 192 gólt lőtt és 21-et kapott az U14-es csapat! A gólkirályi cím azonban mégsem került Győrbe, Ködmön Zoltán a második helyre szorult ebben az összevetésben 44 találatával.

U13:

Szintén bronzérmet könyvelhetett el az U13-as csapat a szezon zárásaként. Kulcsár Zsolt vezetőedző tanítványainak mérlege 19 győzelem, 7 döntetlen és 4 vereség a szezonban, ami 64 pontot jelentett a srácoknak. A lőtt/kapott gólok aránya ebben a korosztályban 56/25. A csapat legeredményesebb játékosa Horváth Emil volt, ő 21 gólig jutott a szezonban, ez pedig a góllövőlista második helyére volt elég. A bajnokságot az MTK nyerte, mögöttük pedig a Honvéd végzett a második helyen.

U12:

Az U12-es korosztálynál is éremről, ezúttal ezüstről beszélhetünk, méghozzá az U13 II bajnokságban. Kovács Béla tanítványai 23 győzelem mellett egyszer értek el döntetlent és mindössze négyszer kaptak ki a bajnokság folyamán. A 28 mérkőzés alatt 99 gólt szereztek a srácok és csupán 15-öt kaptak. Ebben a korosztályban a legeredményesebb játékos Szánthó Regő volt, ő egyedül 12 gólt termelt. A bajnokságot végül pontvesztés nélkül nyerte a Hévíz, a harmadik helyen pedig a Gyírmót SE végzett.

Címkék: győri eto fc

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:13, vasárnap | Helyi

Fontos változás jön az otthonfelújítási programban

Megváltozik az otthonfelújítási program egyik fontos kritériuma.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:59, vasárnap | Külföld

Épületek tucatjai semmisültek meg a tornádókban az Egyesült Államok középső részén

Többen megsérültek és lakóépületek tucatjai semmisültek meg az Egyesült Államok középső részén tomboló tornádókban - derült ki a helyi idő szerint szombat reggeli összegzésekből.