Városlista
2022. január 26, szerda - Vanda

Hírek

2018. Június 18. 15:57, hétfő | Bulvár

Rendkívüli ajándékkal lepte meg Korda György Klárikát

Rendkívüli ajándékkal lepte meg Korda György Klárikát

38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.

38 éve már annak, hogy Korda György és Balázs Klári egybekeltek. A Borsnak elmesélték megismerkedésük történetét, és azt is, hogy mit kapott Klárika a jeles évfordulóra imádot Gyurijától.

"Őt mindenki imádta. Pont ezért tartottam tőle, és nem akartam elmenni 1980-ban a műsorába, amikor hívott. Nem akartam helyzetbe kerülni. Hát nem oda kerültem. Hála a jó istennek!" - mesélte Klárika, aki játékosan emlékeztette is férjét rögtön a házassági évforulójukra, ami 21-én lesz.

Gyuri bácsi azonban jelezte Klárikának, hogy ő bizony arról ne feledkezzen meg, hogy már bezsebelte az ajándékát, ami nem más, mint egy vadonatúj Volvo. Ám nem ez volt a legnagyobb ajándék, amit Klárika kapott, negyvenedik szülinapjára férje egy hotelt vett neki.

Forrás: life.hu

Kép: InterCom

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 25. 19:03, kedd | Bulvár

Megváltoztatták a Harcosok klubja befejezését Kínában

Megváltoztatták David Fincher 1999-es kultfilmje, a Harcosok klubja befejezését a kínai nézők számára - írta a The Guardian online kiadása kedden.

2022. Január 25. 15:00, kedd | Bulvár

Szombaton lesz A Dal 2022 első válogató adása

Az első válogató adással szombaton indul A Dal 2022. A közmédia dalválasztó élő showműsora új műsorvezető párossal, megújult zsűrivel és rendhagyó zenei koncepcióval várja a nézőket a Dunán.

2022. Január 22. 17:01, szombat | Bulvár

Egy új hipotézis magyarázatot adhat a Föld-szerű bolygók keletkezésére is

Magyarázatot adhat többek között arra, hogyan keletkeztek a Föld-szerű bolygók vagy a Jupiter méretű óriásbolygók.

2022. Január 21. 15:54, péntek | Bulvár

Meghalt Meat Loaf, a Rocky Horror Picture Show sztárja

Meghalt Meat Loaf amerikai rockénekes, színész. A Rocky Horror Picture Show című zenés mozisiker egykori főszereplője csütörtökön éjjel halt meg 74 évesen. A halál okát egyelőre nem közölték.