Városlista
2022. június 27, hétfő - László

Hírek

2018. Június 18. 15:57, hétfő | Bulvár

Rendkívüli ajándékkal lepte meg Korda György Klárikát

Rendkívüli ajándékkal lepte meg Korda György Klárikát

38. házassági évfordulóját ünnepli Korda György és Balázs Klári. Klárika elképesztő ajándékot kapott szeretett férjétől.

38 éve már annak, hogy Korda György és Balázs Klári egybekeltek. A Borsnak elmesélték megismerkedésük történetét, és azt is, hogy mit kapott Klárika a jeles évfordulóra imádot Gyurijától.

"Őt mindenki imádta. Pont ezért tartottam tőle, és nem akartam elmenni 1980-ban a műsorába, amikor hívott. Nem akartam helyzetbe kerülni. Hát nem oda kerültem. Hála a jó istennek!" - mesélte Klárika, aki játékosan emlékeztette is férjét rögtön a házassági évforulójukra, ami 21-én lesz.

Gyuri bácsi azonban jelezte Klárikának, hogy ő bizony arról ne feledkezzen meg, hogy már bezsebelte az ajándékát, ami nem más, mint egy vadonatúj Volvo. Ám nem ez volt a legnagyobb ajándék, amit Klárika kapott, negyvenedik szülinapjára férje egy hotelt vett neki.

Forrás: life.hu

Kép: InterCom

Ezek érdekelhetnek még

2022. Június 24. 16:04, péntek | Bulvár

Szuper gyermeknap volt Szolnokon a Prémium Médiaválogatottal

Május 29-én Szolnokon a Tiszaligetbe várták a gyerekeket és felnőtteket egyaránt, hogy színes programokkal ünnepeljék meg a kicsiket.

2022. Június 22. 17:05, szerda | Bulvár

Életműdíjat kap Matt Dillon Locarnóban

Életműdíjat kap Matt Dillon amerikai színész, rendező, forgatókönyvíró az augusztusi Locarnói Filmfesztiválon - írta a Variety.com.

2022. Június 22. 10:07, szerda | Bulvár

Guy Ritchie játékfilmet rendez a Herkules című rajzfilmből

Az 1997-ben bemutatott Herkules című rajzfilmből rendez játékfilmet Guy Ritchie, aki pár éve az Aladdin filmváltozatát is elkészítette.

2022. Június 21. 08:00, kedd | Bulvár

Vilmos herceg 40 éves lett

Negyvenedik születésnapját ünnepli kedden Vilmos, Cambridge hercege, Károly brit trónörökös és a néhai Diana hercegnő elsőszülött fia.