Városlista
2019. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Január 10. 14:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Több elfogatóparancs is érvényben volt azzal a férfival szemben, aki egy társnőjével együtt elkábította, majd kifosztotta egy söröző egyik vendégét Pesterzsébeten - értesült a HavariaPress.

A XX. kerület egyik sörözőjében csütörtökön este iszogatott egy 54 éves férfi, amikor szóba elegyedett vele egy nő és egy másik férfi. Ennek során, a figyelmetlenségét kihasználva bódító anyagot kevertek az illető italába, majd a gyorsan álmosodó férfit hazakísérték, végül megszabadították mobiltelefonjától és több tízezer forintnyi készpénzétől.

Miután a sértett ráébredt értékei eltűnésére, értesítette a rendőröket, így a nyomozók nem sokkal később már elő is állították a feltételezett tetteseket, egy 41 éves férfit és 28 éves társnőjét. Az elfogott férfiról időközben kiderült, hogy több hatóság is körözte: egy kerületi bíróság garázdaság, a szentendrei bíróság lopás miatt, a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja pedig azért, mert ,,elfelejtett" bevonulni egy jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltésére. A rendőrök azonban vele együtt a nőt is őrizetbe vették, és mindkettejük ellen eljárást indítottak.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 20. 05:01, szombat | Kék hírek

Traktorral felborult és megfulladt egy férfi Alsópélpusztán

Traktorral felborult és meghalt egy férfi pénteken a Tolna megyei Alsópélpusztán - közölte a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

2019. Július 19. 18:06, péntek | Kék hírek

További emberölési ügyekben is vizsgálják D. Csaba felelősségét

Előre kitervelten, több ember sérelmére elkövetett emberölés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a rendőrség a csütörtökön Magyarországra szállított D. Csaba szerb-magyar kettős állampolgár ellen

2019. Július 19. 07:38, péntek | Kék hírek

Halálos baleset történt Kunszentmártonnál

A helyszínen meghalt egy kisbusz sofőrje, aki csütörtök délután Kunszentmártonnál elvesztette uralmát a jármű felett és fának csapódott.

2019. Július 18. 07:30, csütörtök | Kék hírek

Meghalt egy motoros Somogyban

Mezőgazdasági munkagépnek ütközött és meghalt egy motorkerékpáros szerdán a Somogy megyei Zicsnél - közölte a rendőrség a honlapján.