Városlista
2019. október 19, szombat - Nándor

Hírek

2010. Január 10. 14:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Több elfogatóparancs is érvényben volt azzal a férfival szemben, aki egy társnőjével együtt elkábította, majd kifosztotta egy söröző egyik vendégét Pesterzsébeten - értesült a HavariaPress.

A XX. kerület egyik sörözőjében csütörtökön este iszogatott egy 54 éves férfi, amikor szóba elegyedett vele egy nő és egy másik férfi. Ennek során, a figyelmetlenségét kihasználva bódító anyagot kevertek az illető italába, majd a gyorsan álmosodó férfit hazakísérték, végül megszabadították mobiltelefonjától és több tízezer forintnyi készpénzétől.

Miután a sértett ráébredt értékei eltűnésére, értesítette a rendőröket, így a nyomozók nem sokkal később már elő is állították a feltételezett tetteseket, egy 41 éves férfit és 28 éves társnőjét. Az elfogott férfiról időközben kiderült, hogy több hatóság is körözte: egy kerületi bíróság garázdaság, a szentendrei bíróság lopás miatt, a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja pedig azért, mert ,,elfelejtett" bevonulni egy jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltésére. A rendőrök azonban vele együtt a nőt is őrizetbe vették, és mindkettejük ellen eljárást indítottak.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 19. 13:27, szombat | Kék hírek

Kábítószer-kereskedelem miatt fogtak el három férfit

Elfogtak a rendőrök egy balatonfüredi és két szerb férfit, miközben utóbbiak két kilogramm marihuánát akartak eladni a balatonfüredi férfinak egy szegedi bevásárlóközpont parkolójában kedden

2019. Október 19. 07:28, szombat | Kék hírek

Füves cigit szívtak a rendőrségi parkolóban

Két férfit kaptak el a fővárosi III. kerületi rendőrök. A két gyanúsított marihuánás cigarettát szívott a rendőrség előtt.

2019. Október 18. 09:53, péntek | Kék hírek

Elítéltek egy bérlethamisító bandát a fővárosban

Két bérlethamisítót ítélt felfüggesztett börtönre a bíróság – közölte a Fővárosi Főügyészség pénteken az MTI-vel.

2019. Október 17. 18:06, csütörtök | Kék hírek

Átadtak a magyar rendőrségnek egy Budapesten késelő román férfit

Átadott a román hatóság a magyar rendőröknek egy román férfit, aki késsel megszúrt egy moldovai állampolgárt szeptember végén Budapesten, a VII. kerületben