Városlista
2021. június 16, szerda - Jusztin

Hírek

2010. Január 10. 14:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Több elfogatóparancs is érvényben volt azzal a férfival szemben, aki egy társnőjével együtt elkábította, majd kifosztotta egy söröző egyik vendégét Pesterzsébeten - értesült a HavariaPress.

A XX. kerület egyik sörözőjében csütörtökön este iszogatott egy 54 éves férfi, amikor szóba elegyedett vele egy nő és egy másik férfi. Ennek során, a figyelmetlenségét kihasználva bódító anyagot kevertek az illető italába, majd a gyorsan álmosodó férfit hazakísérték, végül megszabadították mobiltelefonjától és több tízezer forintnyi készpénzétől.

Miután a sértett ráébredt értékei eltűnésére, értesítette a rendőröket, így a nyomozók nem sokkal később már elő is állították a feltételezett tetteseket, egy 41 éves férfit és 28 éves társnőjét. Az elfogott férfiról időközben kiderült, hogy több hatóság is körözte: egy kerületi bíróság garázdaság, a szentendrei bíróság lopás miatt, a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja pedig azért, mert ,,elfelejtett" bevonulni egy jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltésére. A rendőrök azonban vele együtt a nőt is őrizetbe vették, és mindkettejük ellen eljárást indítottak.


Ezek érdekelhetnek még

2021. Június 16. 07:00, szerda | Kék hírek

Elítéltek egy szerb kábítószercsempészt Szegeden

Nyolc és fél év börtönbüntetéssel sújtott a Szegedi Törvényszék kedden első fokon egy szerb férfit, aki tavaly nyáron csaknem húsz kiló nagy tisztaságú heroint próbált Magyarországra becsempészni.

2021. Június 15. 13:01, kedd | Kék hírek

Fogadásból elkötöttek egy ladikot

Az acsai rendőrök előállították azt a három fiatalt, akik fogadásból elkötöttek egy Duna partra kikötött ladikot. Nem úszták meg. A rendőrök pedig hálás levelet kaptak a tulajdonostól.

2021. Június 15. 07:14, kedd | Kék hírek

Lefoglalt jegygyűrű után jöhetett a lagzi

A rendőrség befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyben egy felsőtelekesi férfi ellopott egy jegygyűrűt. A rendőrség megtalálta az ékszert, így a jegyespár megtarthatta az esküvőt.

2021. Június 13. 15:04, vasárnap | Kék hírek

Nemcsak gyűjtögetett, gyújtogatott is

A gyanú szerint az otthonában állattetemeket gyűjtögető férfi a kerületi lomtalanítás alatt több hulladékot is felgyújtott.