Városlista
2019. június 19, szerda - Gyárfás

Hírek

2010. Január 10. 14:39, vasárnap | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Rendőrkézen a bódító tolvaj

Több elfogatóparancs is érvényben volt azzal a férfival szemben, aki egy társnőjével együtt elkábította, majd kifosztotta egy söröző egyik vendégét Pesterzsébeten - értesült a HavariaPress.

A XX. kerület egyik sörözőjében csütörtökön este iszogatott egy 54 éves férfi, amikor szóba elegyedett vele egy nő és egy másik férfi. Ennek során, a figyelmetlenségét kihasználva bódító anyagot kevertek az illető italába, majd a gyorsan álmosodó férfit hazakísérték, végül megszabadították mobiltelefonjától és több tízezer forintnyi készpénzétől.

Miután a sértett ráébredt értékei eltűnésére, értesítette a rendőröket, így a nyomozók nem sokkal később már elő is állították a feltételezett tetteseket, egy 41 éves férfit és 28 éves társnőjét. Az elfogott férfiról időközben kiderült, hogy több hatóság is körözte: egy kerületi bíróság garázdaság, a szentendrei bíróság lopás miatt, a Fővárosi Bíróság Büntetés-végrehajtási csoportja pedig azért, mert ,,elfelejtett" bevonulni egy jogerősen kiszabott börtönbüntetésének letöltésére. A rendőrök azonban vele együtt a nőt is őrizetbe vették, és mindkettejük ellen eljárást indítottak.


Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 19. 12:14, szerda | Kék hírek

Több mint 140 milliót csaltak ki kedvező hiteleket ígérve

Egy kállói férfi és kaposvári nő társa csalt ki több millió forintot a sértettektől. A Nógrád megyei rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki őket.

2019. Június 19. 05:00, szerda | Kék hírek

Megöltek egy tiszafüredi nőt

Emberölés áldozata lett az a tiszafüredi nő, akit férjével együtt holtan találtak június 16-án otthonukban - tájékoztatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense kedden az MTI-t.

2019. Június 17. 15:22, hétfő | Kék hírek

Megöltek egy nőt Érden

Megöltek egy nőt Érden vasárnap este, az esettel összefüggésben egy férfi ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.

2019. Június 16. 13:01, vasárnap | Kék hírek

Holttestet találtak a zalaegerszegi parkerdőben

Holttestet találtak a sétálók szombat reggel a zalaegerszegi parkerdőben - írta online kiadásában a Zalai Hírlap.