Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2010. Május 27. 07:41, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rendőrkézen a Forma–1-es csaló

Rendőrkézen a Forma–1-es csaló

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki májusban a Forma-1 rendezvény nevével visszaélve csapott be több embert, hostess munkák ígéretével. A férfit a hét elején fogták el a kőbányai rendőrök, miután az egyik áldozata segítségével

 

Mint a Független Hírügynökség korábban hírül adta, a Forma-1-es rendezvények nevét felhasználva ígért munkát hostesseknek egy csaló. A férfi Szabó Zsolt és Balogh István nevet használva májusban kötött hostess munkák elvégzésére szerződéseket, állítása szerint a Forma-1 idei magyar versenyére. Az „ügyfeleitől" ötezer forintot kért fejenként munkaruha legyártására. Valójában nem csináltatott ruhákat és munkát sem biztosított.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság szerdai tájékoztatása szerint az első bejelentések óta nagy erőkkel keresték a csalót, míg végül sikerült beazonosítani. Hétfőre az egyik becsapott áldozat segítségével egy találkozót beszéltek meg vele, amire elmentek a kőbányai rendőrök is és elfogták a férfit. Kiderült, hogy korábban már szintén csalás miatt a XI. kerületi rendőrök is adtak ki ellene elfogatóparancsot. A férfi azóta előzetes letartóztatásba került.

A rendőrség továbbra is várja azok jelentkezését, akiket a férfi hostess munkák ígéretével becsapott, illetve akiket esetleg toborzó munkával bíztak meg a Forma-1-es hostess feladatok kapcsán.


(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 13:44, péntek | Kék hírek

Halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét Aszódon találták meg

Rabszolgaként dolgoztatták és halálra verték azt a nőt, akinek a holttestét április 28-án találták meg járókelők Aszódon, az ügyben négy ember ellen indult eljárás

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.