Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 04. 14:12, hétfő | Bulvár

Rendőrök mentették meg Détár Enikőt és Sztárek Andreát

Rendőrök mentették meg Détár Enikőt és Sztárek Andreát

A két színésznő egy fellépésről tartottak haza, mikor Pest és Buda közt lerobbant az autójuk - mivel nem állt meg nekik segíteni senki, ketten tolták le a hídról a kocsit, hogy ne okozzanak balesetet.

"Fellépésről jöttünk haza Sztárek Andrea kolléganőmmel hajnalban, és egyik pillanatról a másikra megállt a kocsim" - mesélte a Borsnak Détár Enikő. "Most már tudom, hogy az ékszíj szakadt el, de akkor természetesen elképzelésem sem volt, mi a baj, az egyetlen ami biztosnak látszott, hogy autóval onnan nem megyünk sehova. A híd közepén álltunk meg, ott nem várhattunk, amíg jön a segítség." - tette hozzá a művésznő.

Ketten kezdték el tolni az autót, mikor felbukkant egy rendőrautó és segítettek nekik.

"Kiszálltunk Andival, és elkezdtük Buda felé tolni az autót. Nagykabátban, magas sarkúban, ahogy voltunk. A semmiből érkezett meg egy rendőrautó, és gondolkodás nélkül megállt. Nagyon rendesek voltak.

Sok kritikát kapnak az egyenruhások, és közben kevesen osztják meg a közönséggel azokat az élményeiket, amelyek nagyon is pozitívak velük kapcsolatban. Én rendkívül hálás vagyok azért, hogy a gyors helyzetfelismerésnek és segítőkészségnek köszönhetően komolyabb probléma nélkül megúsztuk ezt a kalandot. A hídról leérve már jött is a párom, és percek múlva megérkezett a tréler" - idézte fel.

Sztárek Andreát most nem értük el.

Forrás: origo.hu

Kép: dehir.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.