Városlista
2021. szeptember 25, szombat - Eufrozina

Hírek

2013. Június 12. 13:56, szerda | Helyi
Forrás: GYŐR MRFK

Rend(őrség) Győrújfalun

Rend(őrség) Győrújfalun

Győrújfalu lakóinak több mint fele tért már vissza otthonába 2013. június 12-én reggelig. A rendőrség fokozott jelenlétével szavatolja biztonságukat.

A szigetközi úton a rendőrök a visszatelepülést mind a bevezető, mind az átmenő utakon forgalomirányítással biztosítják. Regisztrálják a visszatérőket, valamint segítséget nyújtanak lakóházaik állapotának felmérésében. A hazatérők megnyugodva tapasztalják, hogy a településen öt gépkocsizó járőrpár és 16 gyalogos rendőr teljesít folyamatosan szolgálatot.

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 15. 14:37, szerda | Helyi

ATI- Ahol nem csak egy jogosítványt kapsz!

Mindannyian tudjuk, hogy a jogosítvány megszerzése egy életre szól. Nem csak a vezetés, mint tevékenység a lényeg, hanem hogy a felelősségtudat és az élmény együttesen legyen jelen már a tanulás folyamatában is.

2021. Szeptember 10. 18:05, péntek | Helyi

Kazán számítási kisokos

Ha kazánvásárlás előtt állunk, legtöbben rákeresünk az interneten a legfőbb tulajdonságokra a döntés megkönnyítése érdekében.

2021. Július 11. 12:16, vasárnap | Helyi

Infót keresel a külföldi továbbtanuláshoz?

Sok forrásból érhető el a külföldi továbbtanulást segítő információ, de az Euroexam.org oldalon nem csak hasznos információkat találsz, hanem egy olyan programot is, ami segít a felvételire való sikeres felkészülésben is

2021. Július 11. 12:12, vasárnap | Helyi

Kiadó albérletek és a nyári uborkaszezon

A nyári hónapokban kicsit megáll az élet, sokan töltik jól megérdemelt pihenésüket és beköszönt az uborkaszezon. Persze nem mindenütt, hiszen például az ingatlanpiacon folyamatos a pörgés.