Városlista
2019. november 13, szerda - Szilvia

Hírek

2018. December 01. 14:02, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Rendőrségen jelentkezett az elkóborolt kutya

Rendőrségen jelentkezett az elkóborolt kutya

A győri rendőrök segítettek hazajutni az eltévedt állatnak.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei meglepődve tapasztalták, hogy egy gazdátlan kutya sétált be a kapitányság udvarára november 30-án 17 óra körül. A tanácstalanul bolyongó állatot Horváth Péter százados, Halász Judit főtörzszászlós és Reidinger Ákos őrmester azonnal gondjaiba vette és mivel gazdája később sem tűnt fel a rendőrség környékén, egy állatorvoshoz vitték. Szerencsére el volt látva azonosító chippel, így tulajdonosának kilétét a rendelőben sikeresen megállapították. A három állatbarát rendőr a csavargó ebet hazaszállította, ahol gazdája örömmel fogadta a szökevényt.

Címkék: győr, kutya, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 13. 13:02, szerda | Belföld

Több mint 17 milliárdot érő heroint foglaltak le a magyar és szlovén rendőrök

A két országban is évtizedek óta a legnagyobb, több mint 17 milliárd forintot érő heroinszállítmányt foglalták le a napokban Budapesten és a szlovéniai Koperben magyar és szlovén bűnügyi együttműködéssel

2019. November 13. 07:35, szerda | Belföld

Karácsonyi kívánságok teljesülhetnek a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével

Az idén személyre szabott kívánságokat is teljesít a Magyar Református Szeretetszolgálat; a Szeretetdoboz-kívánságlista segítségével a rászoruló gyermekek pontosan azokat az ajándékokat kapják meg, amelyekre vágynak.

2019. November 13. 07:14, szerda | Belföld

Ma van a magyar nyelv napja

Ma van a magyar nyelv napja, ebből az alkalomból gálaműsort tart az Anyanyelvápolók Szövetsége, az M5 a nap folyamán bejátszásokkal, este pedig stúdióműsorral hívja fel a figyelmet az anyanyelv fontosságára.

2019. November 13. 06:36, szerda | Belföld

Óriási illegális cigarettagyárat buktatott le a NAV

Hatmillió szál cigarettát és további huszonnégymillióhoz elég dohányt talált a NAV egy budapesti illegális cigarettagyárban. Az üzemben rengeteg külföldi munkás dolgozott bezárva. A bűnbanda irányítóit letartóztatták.