Városlista
2020. október 29, csütörtök - Nárcisz

Hírek

2018. December 01. 14:02, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Rendőrségen jelentkezett az elkóborolt kutya

Rendőrségen jelentkezett az elkóborolt kutya

A győri rendőrök segítettek hazajutni az eltévedt állatnak.

A Győri Rendőrkapitányság járőrei meglepődve tapasztalták, hogy egy gazdátlan kutya sétált be a kapitányság udvarára november 30-án 17 óra körül. A tanácstalanul bolyongó állatot Horváth Péter százados, Halász Judit főtörzszászlós és Reidinger Ákos őrmester azonnal gondjaiba vette és mivel gazdája később sem tűnt fel a rendőrség környékén, egy állatorvoshoz vitték. Szerencsére el volt látva azonosító chippel, így tulajdonosának kilétét a rendelőben sikeresen megállapították. A három állatbarát rendőr a csavargó ebet hazaszállította, ahol gazdája örömmel fogadta a szökevényt.

Címkék: győr, kutya, rendőrség

Ezek érdekelhetnek még

2020. Október 29. 17:15, csütörtök | Belföld

A termetesebb sünök védelmére szólít fel a budapesti állatkert

A termetesebb sünök védelmére szólít fel a budapesti állatkert, a 300 grammnál nehezebb sünöknek nincs szükségük segítségre ahhoz, hogy átvészeljék a téli álom időszakát

2020. Október 29. 14:11, csütörtök | Belföld

Egy kanadai játékgyártóhoz kerül a Rubik-kocka

A Spin Master Corp. kanadai játékgyártó 50 millió dollárért (15,6 milliárd forint) megvásárolja a világhírű Rubik-kocka tulajdonjogait birtokló céget.

2020. Október 29. 13:10, csütörtök | Belföld

A koronavírust kihasználó csalókra figyelmeztetnek

Megtévesztő üzeneteket küldtek ki ismeretlenek a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelő (NEAK) nevében; a szervezet azt kéri, hogy senki ne nyissa meg az elektronikus levelet.

2020. Október 29. 12:09, csütörtök | Belföld

A magyarok kétharmada takarékoskodik

Minden harmadik ember (31 százalék) kifejezetten a járványhelyzet miatt kezdett takarékoskodni, miközben 44 százalék már korábban is spórolt, és ezt a szokását továbbra is fenntartja,