Városlista
2022. augusztus 9, kedd - Emőd

Hírek

2019. Február 11. 16:16, hétfő | Belföld

Részegen lopott traktort

Részegen lopott traktort

Buliból ment haza, de nem bírt már tovább gyalogolni, ezért elkötött egy traktort egy részeg szamosszegi férfi.

A 28 éves szamosszegi férfi három napja bement egy ópályi telephelyre, ahonnan ellopott egy traktort. Áthajtott a kerítésen, és elindult Nagydobos irányába - írja a police.hu.

A rendőrök még aznap elfogták a férfit az otthonában. Bevitték a rendőrkapitányságra, és kihallgatták. Vallomásában elmondta, hogy Mátészalkán szórakozott, ahonnan gyalog indult haza, Szamosszegre.

Nem bírt tovább gyalogolni, amikor Ópályán a telephelyen meglátott egy traktort. Úgy döntött, hogy azzal megy inkább tovább.

A férfi ellen eljárás indult, amely során szabadlábon védekezhet. A traktort egyébként Nagydobos és Szamosszeg között találták meg.

Forrás: origo.hu

Kép: police.hu

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 09. 18:11, kedd | Belföld

Büntetőeljárás indult egy 2 és fél éves kislány vízbe fulladása miatt

Gondatlanságból elkövetett emberölés vétség megalapozott gyanúja miatt rendelt el a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozást egy 34 éves nő ellen.

2022. Augusztus 09. 17:16, kedd | Belföld

1901 óta a legszárazabb hét hónapon vagyunk túl

1901 óta a legszárazabb hét hónapon van túl Magyarország, az átlagos csapadékmennyiség csaknem fele hiányzik - írta az Országos Vízügyi Főigazgatóság (OVF) MTI-hez kedden eljuttatott közleményében.

2022. Augusztus 09. 15:09, kedd | Belföld

Újabb unokázós bűnbandát számolt fel a rendőrség

Befejeződött a nyomozás az időseket megkárosító, Angliából irányított csalók ügyében, a 14 tagú bűnszervezet felszámolásáról kedden számolt be a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

2022. Augusztus 09. 13:06, kedd | Belföld

Hatástalanították az óriási bombát Veszprémban - Fotók

Hatástalanították a Veszprém belvárosában talált 500 kilogrammos szovjet légibombát a Magyar Honvédség tűzszerészei kedden.