Városlista
2021. január 20, szerda - Sebestyén

Hírek

2019. December 27. 20:37, péntek | Külföld

Részegen rollerezett az autópályán egy férfi

Részegen rollerezett az autópályán egy férfi

A német rendőrséget szerda éjszaka értesítették, hogy valaki egy elektromos rollerrel száguldozik az A4-es autópályán. A rendőrök elkapták az illetőt, aki részeg volt.

A kölni rendőrség néhány perc alatt megtalálta azt az elektromos rollerrel közlekedő embert, aki az egyik legforgalmasabb német autópályán közlekedett alkoholos befolyásoltság alatt.

Az AFP szerint a rendőrségnek azt mondta, hogy véletlenül került az autópályára.

A rendőrség az ittas rollerezőt elvitte vérvizsgálatra, mely kimutatta, hogy véralkoholszintje több mint kétszerese volt az országban megengedett határértéknek.

Meg nem erősített információk szerint a férfi egy sörösüveggel a kezében furikázott, amikor a rendőrök megállították. Ittas vezetés vádjával kell szembenéznie - írja a Fox News.

Németországban maximum 20 km/órás sebességgel lehet közlekedni rollerrel, és természetesen autópályára fel sem lehet menni vele. Ittas vezetésért akár a jogosítványt is elvehetik a hatóságok.

Forrás: origo.hu

Kép: twitter.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 20. 05:00, szerda | Külföld

Már két mutánst vírust is kimutattak Belgiumban

Újabb 91 ember szervezetében mutatták ki a brit, hét esetben pedig a dél-afrikai vírusmutáció jelenlétét Belgiumban egy idősotthonban - közölte Yves Van Laethem, a belga Egészségügyi Minisztérium szóvivője kedden.

2021. Január 19. 20:48, kedd | Külföld

Ismét hiánycikké vált a vakcina Olaszországban

Lombardia régió azt szorgalmazta, hogy a magasabb bruttó hazai termékkel (GDP) bíró térségek lakosságát oltsák be először,

2021. Január 19. 14:01, kedd | Külföld

Továbbra is emelkedik a fertőzöttek napi száma Belgiumban

Továbbra is enyhén emelkedik, kétezer felett maradt Belgiumban a koronavírussal fertőzöttek napi száma hétfőn. Hollandiában megkezdték az idősotthonok lakóinak beoltását.

2021. Január 19. 13:01, kedd | Külföld

Elkezdődött a tömeges oltás Szerbiában

Megkezdődött a koronavírus elleni tömeges oltás kedden Szerbiában, először az oktatásban dolgozók, a katonaság és a rendőrség tagjai, valamint az újságírók kapják meg a vakcinát.