Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2023. Április 03. 15:14, hétfő | Helyi

Rétes recept miatt késelte meg ismerősét

Rétes recept miatt késelte meg ismerősét

A Győr-Moson-Sopron Vármegyei Főügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt emelt vádat egy férfival szemben, aki egy italmérőben a rétes receptjén veszett össze ismerősével.

A vádirat szerint a jelenleg 63 éves férfi tavaly nyáron egy olyan italmérőben italozott Győrben, melynek törzsvendége volt. Itt veszett össze a késő délutáni órákban egy ismerősével a rétes tökéletes elkészítésének receptjén.

A férfi a vitát követően felment a közeli lakásába egy 11 cm pengehosszúságú konyhakésért, majd azzal visszatérve az italmérőbe vágást ejtett a sértett nyakán.

A sértettet a helyszínen az egyik vendég látta el, majd a súlyos vérveszteség miatti sokkos állapotban történő kórházba szállítását követően életmentő műtétet hajtottak végre rajta. Az idejében érkező orvosi segítség nélkül a sértett a helyszínen életét vesztette volna.

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség előre kitervelten elkövetett emberölés bűntettének kísérlete miatt nyújtott be vádiratot. A büntetési tétel életfogytig terjedő szabadságvesztés kiszabását is lehetővé teszi.

Címkék: győr, késelés

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.