Városlista
2024. május 5, vasárnap - Györgyi

Hírek

2011. Február 04. 07:53, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Retteg apjától a sztárgyerek

Retteg apjától a sztárgyerek

Halle Berry kislánya valóságos hisztérikus rohamot kap minden egyes alkalommal, amikor Gabriel Aubry elviszi. Vajon rosszat tesz vele a papa?

Eddig tartott békés elválás, Halle Berry és Gabriel Aubry határokat nem ismerve esik már most egymásnak, pedig a gyerek elhelyezési perük el sem kezdődött. Az Oscar-díjas szépség azt állítja, hogy lányuk retteg az apjától, rettenetesen kiborul, amikor Gab magával viszi. Zt nem tudja még, hogy miféle szörnyűséget művel a modell Nahlával, de ki fogja deríteni. Ám Aubry nemcsak a kicsivel gonosz, hanem egykori szerelmével is, rendszeresen a legismertebb n-nel kezdődő rasszista szóval, illetve az utcalány egy durvább kifejezéssel illeti Halle-t. Szóval minden oka megvan arra, hogy Nahla teljes felügyeleti jogát ő kapja, és Aubry soha ne láthassa.

A kanadai szépfiú viszont pont Berry-ről állítja, hogy ő a női Mel Gibson, és erre bizonyítékai is vannak. Az egész perüket az indította el, hogy Halle-t egy idegroncsnak állította be, aki folyton telefonon üvöltözik vele, és megszabja, hogy mit tegyen. Ezeket a beszélgetéseket pedig rögzítette.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.