Városlista
2021. július 30, péntek - Judit

Hírek

2010. Június 09. 07:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen titkolódzik a rendőrség Stohl-ügyben

Rettenetesen titkolódzik a rendőrség Stohl-ügyben

A hírek szerint szinte máris biztos, hogy Stohl András komolyabb büntetés nélkül ússza majd meg az általa okozott balesetet. Erre persze egyelőre még nem mernénk fogadni, de az mindenesetre gyanús, hogy a rendőrség nagyon titkolózik az üg

 

Hetek óta semmiféle hivatalos információt nem ad ki a rendőrség az RTL Klub műsorvezetőjének ügyében. Legutóbb arról számoltak be, hogy nem készülnek előzetes letartóztatásba helyezni Stohlt és tovább folyik a tanúk meghallgatása. Mint ahogyan arról már a StoryOnline is beszámolt valójában "visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja" és "járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntett megalapozott gyanúja" miatt hallgatták ki a rendőrök a hírességet. További részletekről azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kaptunk felvilágosítást.

 

A rendőrséghez közel álló személyek szerint a nyomozó hatóság azért titkolózik Stohl ügyében, mert már is próbálják eltusolni az ügyet, hogy a híresség a lehető legenyhébb büntetést kapja majd. Ezt persze nem tudta bizonyítani, de mindenesetre valóban gyanús, hogy ennyire elhallgatják a részleteket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 26. 08:54, hétfő | Bulvár

K1: Az arccsontom eltörhették, de megtörni nem tudnak – Kiss Balázs

Nem hagyta el a harcikedv Kiss Balázst: a PerfectFight Club nehézsúlyú bajnoka már alig várja, hogy leteljen a rehabilitációs időszak és visszatérhessen a ringbe.

2021. Július 26. 08:39, hétfő | Bulvár

Pentele-kupa: négy hajóosztály, három győztes – s már tervben a 2022-es futam

Boros Zoltán, Bezeczky Csaba és Berta András ünnepelhetett győzelmet a Pentele-kupán

2021. Július 23. 18:00, péntek | Bulvár

Egy hétig tartott rettegésben egy medve egy táborozót

Egy héten át tartott rettegésben egy grizzly medve egy táborozót az alaszkai vadonban, míg végül a sebesült férfira rátaláltak és kimenekítették - írja a BBC hírportálja.

2021. Július 20. 08:46, kedd | Bulvár

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés növekedését hozhatja

A milliárdosok űrversenye a légszennyezés mövekedését hozhatja: egy rakétaindítás akár 300 tonna szén-dioxid kibocsátásával jár az atmoszféra felső részébe, ahol évekig megmarad