Városlista
2020. július 8, szerda - Ellák

Hírek

2010. Június 09. 07:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen titkolódzik a rendőrség Stohl-ügyben

Rettenetesen titkolódzik a rendőrség Stohl-ügyben

A hírek szerint szinte máris biztos, hogy Stohl András komolyabb büntetés nélkül ússza majd meg az általa okozott balesetet. Erre persze egyelőre még nem mernénk fogadni, de az mindenesetre gyanús, hogy a rendőrség nagyon titkolózik az üg

 

Hetek óta semmiféle hivatalos információt nem ad ki a rendőrség az RTL Klub műsorvezetőjének ügyében. Legutóbb arról számoltak be, hogy nem készülnek előzetes letartóztatásba helyezni Stohlt és tovább folyik a tanúk meghallgatása. Mint ahogyan arról már a StoryOnline is beszámolt valójában "visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja" és "járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntett megalapozott gyanúja" miatt hallgatták ki a rendőrök a hírességet. További részletekről azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kaptunk felvilágosítást.

 

A rendőrséghez közel álló személyek szerint a nyomozó hatóság azért titkolózik Stohl ügyében, mert már is próbálják eltusolni az ügyet, hogy a híresség a lehető legenyhébb büntetést kapja majd. Ezt persze nem tudta bizonyítani, de mindenesetre valóban gyanús, hogy ennyire elhallgatják a részleteket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 07. 08:46, kedd | Bulvár

A Dirty Slippers új dalán ismét brit sztárproducerrel dolgozott

Ismét a brit sztárproducer, George Shilling közreműködésével készített dalt a Dirty Slippers, a hazai csapat Kockáztass velem című száma várhatóan augusztusban jelenik meg egy új stúdióalbum előfutáraként.

2020. Július 07. 05:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! - Kolbászos, spenótos bableves - VIDEÓ

Bede Róbert Mesterszakáccsal egy Kolbászos, spenótos bablevest készítünk!

2020. Július 06. 18:01, hétfő | Bulvár

Andonik 4s vendége: Sipos Péter - VIDEÓ

Az Irigy Hónaljmirigy egyik oszlopos tagja Sipos Péter volt az Andonik 4s vendége.

2020. Július 06. 13:03, hétfő | Bulvár

Pharrell Williams gospelsorozatot készít a Netflixnek

Gospelsorozatot készít a Netflixnek Pharrell Williams. Az énekes a műsorban szülőföldje, Virginia híres gospelkórusait mutatja be nagybátyja, Ezekiel Williams püspök segítségével.