Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Június 09. 07:47, szerda | Bulvár
Forrás: Story Online

Rettenetesen titkolódzik a rendőrség Stohl-ügyben

Rettenetesen titkolódzik a rendőrség Stohl-ügyben

A hírek szerint szinte máris biztos, hogy Stohl András komolyabb büntetés nélkül ússza majd meg az általa okozott balesetet. Erre persze egyelőre még nem mernénk fogadni, de az mindenesetre gyanús, hogy a rendőrség nagyon titkolózik az üg

 

Hetek óta semmiféle hivatalos információt nem ad ki a rendőrség az RTL Klub műsorvezetőjének ügyében. Legutóbb arról számoltak be, hogy nem készülnek előzetes letartóztatásba helyezni Stohlt és tovább folyik a tanúk meghallgatása. Mint ahogyan arról már a StoryOnline is beszámolt valójában "visszaélés kábítószerrel bűntett megalapozott gyanúja" és "járművezetés ittas vagy bódult állapotban bűntett megalapozott gyanúja" miatt hallgatták ki a rendőrök a hírességet. További részletekről azonban a nyomozás érdekeire hivatkozva nem kaptunk felvilágosítást.

 

A rendőrséghez közel álló személyek szerint a nyomozó hatóság azért titkolózik Stohl ügyében, mert már is próbálják eltusolni az ügyet, hogy a híresség a lehető legenyhébb büntetést kapja majd. Ezt persze nem tudta bizonyítani, de mindenesetre valóban gyanús, hogy ennyire elhallgatják a részleteket.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.