Városlista
2020. június 6, szombat - Norbert

Hírek

2019. Szeptember 05. 06:40, csütörtök | Bulvár

Richard Gere pórul járt

Richard Gere pórul járt

Egyelőre nem lesz semmi Richard Gere új sorozatából, a Bastards-ból, amelyből pedig egyből – a pilot külön megrendelése nélkül – egy teljes évadot megrendelt az Apple.

Az Apple lemondott a Bastards című szériáról, amelyben Richard Gere játszotta volna az egyik főszerepet.

A sorozat egy izraeli produkció alapján készült volna, két vietnami veteránról szólt volna, akik kénytelenek szembenézni a múltjukkal, amikor ötven évvel ezelőtti szerelmük meghal egy balesetben.

Az Apple a két férfi barátságára helyezte volna a hangsúlyt, a két alkotó, Howard Gordon és Warren Leight viszont sötétebb verzióban gondolkodott, nem tudtak megegyezni az irányvonalban.

Az Apple még a feltehetően nem kis összegű pénzbüntetést is bevállalta, amit azért kell fizetnie, mert az egész évados megrendelés ellenére lemondott a sorozatról.

Más kérdés, hogy az Apple annak idején egy liciten nyerte a projektet, talán újra lesz más jelentkező és akkor Richard sem marad munka nélkül.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Henning Kaiser

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 04. 12:07, csütörtök | Bulvár

Átalakul idén a Campus Fesztivál

Átalakul idén a Campus Fesztivál: augusztus közepétől szeptember közepéig Campus Eleven néven rendezvénysorozatot indítanak, az eddigi négy nap helyett tizenegy alkalommal kapnak a látogatók fesztiválélményt Debrecenben

2020. Június 03. 13:00, szerda | Bulvár

Robotséfet tanítottak meg omlettet készíteni kutatók

Mérnökök egy csoportja megtanított egy robotot omlettet készíteni egészen a tojások feltörésétől az elkészült étel tányérra helyezéséig, és még azt is sikerült elérniük, hogy jó ízű ételt készítsen.

2020. Június 03. 07:14, szerda | Bulvár

Jövő héttől indul a Balatoni Nyár című magazinműsor

Jövő hétfőn indul a Balatoni Nyár című magazinműsor, amely délelőttönként várja a nézőket - közölte a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtó Osztálya kedden az MTI-vel

2020. Május 30. 08:57, szombat | Bulvár

Győrfi Pál és a sportok - VIDEÓ

Melyik sport Győrfi Pálnak a kedvence? Hogy sikerült neki az Andonik Jako Sport kihívása? A videóból minden kiderül!