Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2019. Szeptember 05. 06:40, csütörtök | Bulvár

Richard Gere pórul járt

Richard Gere pórul járt

Egyelőre nem lesz semmi Richard Gere új sorozatából, a Bastards-ból, amelyből pedig egyből – a pilot külön megrendelése nélkül – egy teljes évadot megrendelt az Apple.

Az Apple lemondott a Bastards című szériáról, amelyben Richard Gere játszotta volna az egyik főszerepet.

A sorozat egy izraeli produkció alapján készült volna, két vietnami veteránról szólt volna, akik kénytelenek szembenézni a múltjukkal, amikor ötven évvel ezelőtti szerelmük meghal egy balesetben.

Az Apple a két férfi barátságára helyezte volna a hangsúlyt, a két alkotó, Howard Gordon és Warren Leight viszont sötétebb verzióban gondolkodott, nem tudtak megegyezni az irányvonalban.

Az Apple még a feltehetően nem kis összegű pénzbüntetést is bevállalta, amit azért kell fizetnie, mert az egész évados megrendelés ellenére lemondott a sorozatról.

Más kérdés, hogy az Apple annak idején egy liciten nyerte a projektet, talán újra lesz más jelentkező és akkor Richard sem marad munka nélkül.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Henning Kaiser

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.