Városlista
2019. október 23, szerda - Gyöngyi

Hírek

2019. Szeptember 05. 06:40, csütörtök | Bulvár

Richard Gere pórul járt

Richard Gere pórul járt

Egyelőre nem lesz semmi Richard Gere új sorozatából, a Bastards-ból, amelyből pedig egyből – a pilot külön megrendelése nélkül – egy teljes évadot megrendelt az Apple.

Az Apple lemondott a Bastards című szériáról, amelyben Richard Gere játszotta volna az egyik főszerepet.

A sorozat egy izraeli produkció alapján készült volna, két vietnami veteránról szólt volna, akik kénytelenek szembenézni a múltjukkal, amikor ötven évvel ezelőtti szerelmük meghal egy balesetben.

Az Apple a két férfi barátságára helyezte volna a hangsúlyt, a két alkotó, Howard Gordon és Warren Leight viszont sötétebb verzióban gondolkodott, nem tudtak megegyezni az irányvonalban.

Az Apple még a feltehetően nem kis összegű pénzbüntetést is bevállalta, amit azért kell fizetnie, mert az egész évados megrendelés ellenére lemondott a sorozatról.

Más kérdés, hogy az Apple annak idején egy liciten nyerte a projektet, talán újra lesz más jelentkező és akkor Richard sem marad munka nélkül.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Henning Kaiser

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 23. 08:17, szerda | Bulvár

Megint ugyanaz lett Magyarország legerősebb márkája

Ismét a Google végzett az élen a VMLY&R reklámügynökség 2019-es országos reprezentatív kutatásában, amely képet ad arról, hogyan látják a márkákat a magyar fogyasztók.

2019. Október 22. 16:06, kedd | Bulvár

Több mint 28 milliárdot ér az Országház, de nem eladó

Több mint 28 milliárd forint az Országház könyv szerinti értéke – közölte a Világgazdaság érdeklődésére az Országgyűlés sajtóirodája, amely ugyanakkor leszögezte, hogy az épület nem eladó.

2019. Október 22. 14:05, kedd | Bulvár

A goai filmfesztiválon lesz Deák Kristóf új alkotásának világpremierje

Az A-kategóriás goai Indiai Nemzetközi Filmfesztiválon lesz az Oscar-díjas Deák Kristóf Foglyok című televíziós nagyjátékfilmjének világpremierje - közölték az alkotók az MTI-vel kedden.

2019. Október 22. 09:51, kedd | Bulvár

A Vuk rajzfilm karakterei színesítik egy fővárosi ház tűzfalát

Elkészült kedden az óriás festmény a Józsefvárosban található Baross utca 109. szám alatti ház tűzfalán, a képen a Vuk című rajzfilm karakterei láthatók - közölte a Színes Város Csoport kedden az MTI-vel.