Városlista
2020. szeptember 24, csütörtök - Gellért

Hírek

2019. Szeptember 05. 06:40, csütörtök | Bulvár

Richard Gere pórul járt

Richard Gere pórul járt

Egyelőre nem lesz semmi Richard Gere új sorozatából, a Bastards-ból, amelyből pedig egyből – a pilot külön megrendelése nélkül – egy teljes évadot megrendelt az Apple.

Az Apple lemondott a Bastards című szériáról, amelyben Richard Gere játszotta volna az egyik főszerepet.

A sorozat egy izraeli produkció alapján készült volna, két vietnami veteránról szólt volna, akik kénytelenek szembenézni a múltjukkal, amikor ötven évvel ezelőtti szerelmük meghal egy balesetben.

Az Apple a két férfi barátságára helyezte volna a hangsúlyt, a két alkotó, Howard Gordon és Warren Leight viszont sötétebb verzióban gondolkodott, nem tudtak megegyezni az irányvonalban.

Az Apple még a feltehetően nem kis összegű pénzbüntetést is bevállalta, amit azért kell fizetnie, mert az egész évados megrendelés ellenére lemondott a sorozatról.

Más kérdés, hogy az Apple annak idején egy liciten nyerte a projektet, talán újra lesz más jelentkező és akkor Richard sem marad munka nélkül.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/Henning Kaiser

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 24. 06:00, csütörtök | Bulvár

Bradley Cooper Leonard Bernsteinről szóló filmet forgat

Bradley Cooper amerikai filmsztár Leonard Bernsteinről (1918-1990) szóló új filmjében Carey Mulligan brit színésznő játssza a női főszerepet - közölte a Deadline.com filmes portál.

2020. Szeptember 23. 12:00, szerda | Bulvár

Andonik 4s vendége Telek András - VIDEÓ

Az Andonik Sztárválogatott egy foci tornán járt Veszprémben, ahol egy rendhagyó Andonik 4s készült a Fradi egykori játékosával Telek Andrással. \"Manci\" elmesélte mit csinál mostanság.

2020. Szeptember 23. 05:00, szerda | Bulvár

Diéta percek: Sárgadinnyés feta sajtos saláta - VIDEÓ

Feri egy villámgyors salátát fog nekünk készíteni, ami nem csak diétás, hanem finom is! Nézzétek!

2020. Szeptember 22. 18:01, kedd | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége Kefír - VIDEÓ

A rendhagyó Andonik Jakos Sport magazin sorozat a vendége Kefír (V-Tech) volt, aki elárulta, hogy melyik az az egy sport, amit nem szeret, és mik azok, amikben gyermekkorában jeleskedett. Tartsatok velünk!