Városlista
2024. május 16, csütörtök - Botond, Mózes

Hírek

2010. Március 30. 13:10, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

Ricky Martin beismerte másságát

Ricky Martin beismerte másságát

Hosszú évek pletykái és találgatásai után elege lett Ricky Martinnak és egy megható levelet tett közzé, amelyben bevallja, hogy homoszexuális.

Hölgyek milliói bolondulnak érte évtizedek óta - mégsem látta soha senki nővel. Jogos a kérdés, hogy miért nem találja a szerelmet Ricky Martin. A magyarázat pedig az, hogy nem is kereste, mert félt, hogy elítélik. Méghozzá azért, mert a saját neméhez vonzódik. Ezt az énekes saját honlapján vallotta be tegnap éjszaka, egy nyílt levélben. A közlemény rendkívül bensőséges és őszinte, érezni rajta, hogy nem volt könnyű döntés. Viszont szükség volt rá, mert már nem érezte magát boldognak a nyomasztó titok súlya alatt. A szavaiból kiderül, hogy eddig csak a színpadon tudott önmaga lenni, mert ott akárhogy viselkedhetett, és kiadhatta a lelkét. Iker fiainak azonban képtelen lenne hazudni, ezért jobbnak látta, ha az egész világ előtt tiszta vizet önt a pohárba, még akkor is, ha erre rámegy a karrierje, vagy támadások érik a médiában.

Ricky szexualitása mindig is rettenetesen foglalkoztatta a közvéleményt. Még a kilencvenes évek elején ugyan Rebecca de Albáról azt állította, hogy a barátnője, akit el is jegyzet, de sokak szerint soha nem volt köztük romantikus viszony. Így sokakat most lepett meg a bejelentésével, maximum a bátorságával.  

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.