Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2012. Április 06. 10:43, péntek | Helyi
Forrás: www.hirado.hu

Érkezik a hidegfront – esernyő nélkül ne induljon útnak!

Érkezik a hidegfront – esernyő nélkül ne induljon útnak!

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17, 23 fok között várható, a Nyugat-Dunántúlon azonban ennél már jóval hűvösebb lesz.

Napközben többnyire erősen felhős lesz az ég, de a Tiszántúlon még lehet számítani hosszabb napos időszakokra is. Délelőtt főként a Dunántúl keleti részén, illetve a Duna–Tisza közén szórványosan, majd délutántól egyre többfelé hullhat eső, záporeső, a Dunától keletre zivatarok is kialakulhatnak.

Az északi, északnyugati szél eleinte az Alpokalján, majd a középső országrészben is megerősödik. Zivatarok környezetében átmeneti viharos széllökések is lehetnek.

A legmagasabb nappali hőmérséklet általában 17, 23 fok között várható, a Nyugat-Dunántúlon azonban ennél már jóval hűvösebb lesz. Késő estére 9, 15 fok közé hűl majd a levegő.

Délutántól hidegfront érkezik északnyugat felől, amely mögött lehűlés kezdődik. A front és a felettünk lévő nedves, több helyen labilis rétegzettségű levegő kedvez a csapadékképződésnek.

Címkék: eső, időjárás

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.