Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2010. November 24. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Filoméla Press

Rocxana nem indulhat svájci színekben az Eurovíziós Dalfesztiválon

Rocxana nem indulhat svájci színekben az Eurovíziós Dalfesztiválon

Lezárult a svájci Eurovíziós Dalverseny középdöntője. Fehér Zsuzsanna, művésznevén Rocxana, a hét elején szomorú hírt kapott. Sajnos nem sikerült közelebb kerülnie a dalfesztiválon való részvételhez, ahol így nem csak Svájcot, de

- Kedden este csörgött a telefonom, a vonal végén Martin Schmid, svájci zeneszerző volt, kinek szerzeményével indultam a dalversenyen. Szomorkás hangon közölte, hogy sajnos nem jutottunk tovább a döntőbe, majd megköszönte, hogy elfogadtam felkérését. Az eredménytől függetlenül bízik benne, hogy a közeljövőben lesz még lehetőségünk együtt dolgozni.

Rocxana több mint 6000 szavazatot kapott, de ez mégis kevés volt a továbbjutásra.

- S bár nem sikerült a célt elérni, ennek ellenére nagyon boldog vagyok, hogy Martinnak és a közönség szimpátiájának köszönhetően átélhettem ezeket a csodás, nem mindennapi pillanatokat. Ezúton köszönöm minden kedves voksolónak, hogy a bizalmába fogadott és támogatott.

Az énekesnő a közönség bíztatására és bátorítására elkészítette egyik kedvenc dalának feldolgozását, melyre videó klipet is forgat hamarosan. A Popular – „Víz alá merülni” című slágerét Rocxana stílusában rövid időn belül több zenei csatornán is láthat, hallhat majd a tisztelt publikum.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.