Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2012. Október 11. 05:00, csütörtök | Belföld
Forrás: MTI

Rolling Stones-világpremier a Petőfi Rádióban csütörtök reggel

Rolling Stones-világpremier a Petőfi Rádióban csütörtök reggel

Magyarországon a Petőfi rádió Talpra Magyar! című műsorában csütörtök reggel 9 óra 20 perckor - azaz egy időben a BBC-vel és a nagy nemzetközi rádióállomásokkal - mutatják be a Rolling Stones zenekar legújabb, Doom And Gloom című kislemezének címadó dalát - tájékoztatta a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) Sajtóirodája az MTI-t.

A Doom And Gloom a novemberben megjelenő jubileumi, GRRR! című nagylemezen is hallható lesz. Az új szerzeményt csak a világpremier bemutatása után (magyar idő szerint október 11-én 9 óra 20 perckor) lehet majd letölteni az iTunes oldaláról is - tették hozzá.
Mick Jagger, Keith Richards, Charlie Watts és Ronnie Wood legutóbb hét évvel ezelőtt, 2005-ben vonult stúdióba, amikor Bigger Bang című lemezüket készítették. A Doom And Gloomot, valamint a kislemez másik új, One More Shot című dalát egy párizsi stúdióban vette fel az együttes. Az album producere ismét Don Was volt, akivel a zenekar legutóbbi öt lemezén (Voodoo Lounge, Stripped, Bridges To Babylon, Live Licks, A Bigger Bang) is együtt dolgozott - olvasható a Universal Music Hungary kiadó közleményében.
A GRRR! november 12-én jelenik meg, amelyen a két új dal mellett olyan klasszikus Stones-számok is szerepelnek majd, mint a Gimme Shelter, (I Can't Get No) Satisfaction, Jumpin' Jack Flash, Street Fighting Man, Start Me Up, Beast of Burden, Tumbling Dice, Love Is Strong.

Címkék: Kultúra-zene

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 06:00, hétfő | Belföld

Napos, száraz idő várható a jövő első felében

Napos, száraz, meleg idő várható a hét első felében, május 1-jén a délutáni órákban 24 Celsius-fok körüli csúcshőmérsékletre van kilátás.

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár