Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2019. Július 17. 20:30, szerda | Helyi sport

Románia felett is győzött a magyar csapat

Románia felett is győzött a magyar csapat

Tíz gólos különbséggel nyertek Kácsorék az Audi Arénában szerda este a románok ellen, ezzel továbbra is 100 százalékos a magyar válogatott a Győrben zajló női junior kézilabda Európa-bajnokságon.

Az első félidő hajrájában még döntetlen volt az állás, de ezt követően a házigazdák 6-0-s sorozatot produkáltak, majd a második felvonás végén újabb hatgólos szériával tették fölényessé sikerüket.

A mezőny legeredményesebb játékos Kuczora Csenge volt öt góllal.

Golovin Vlagyimir szövetségi edző csapata a csoportkörben Ausztriát, Montenegrót és Spanyolországot, a középdöntőben pedig a románokon kívül Norvégiát győzte le, vagyis továbbra is százszázalékos a tornán. Az elődöntőben Oroszország lesz az ellenfele, a mérkőzést pénteken 18 órától rendezik az Audi Arénában.

Eredmény, középdöntő, 2. csoport, 2. forduló:

Magyarország-Románia 31-21 (12-11)

Forrás: gyorplusz.hu, MTI
Fotó: utanpotlassport.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 09:13, péntek | Helyi

Családbarát kórházi osztály a győri Petzben – rangos díjat nyertek

Az egyik osztályon akár hónapokat is eltöltenek a páciensek, szinte családtagokká válnak a páciensek, hozzátartozók és a dolgozók.

2024. Április 19. 08:14, péntek | Helyi

Kevesebb ideig élünk, mint az uniós átlag

Több mint kétszer olyan fontos a szerepe az életmódunknak egészségi állapotunk meghatározásában, mint az egészségügyi ellátórendszernek.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Sport

Bukaresti tenisztorna - Fucsovics legyőzte a második kiemeltet, és negyeddöntős

Fucsovics Márton bravúros győzelemmel bejutott a negyeddöntőbe az 579 ezer euró összdíjazású, bukaresti salakpályás férfi tenisztornán.

2024. Április 19. 07:24, péntek | Kék hírek

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr elmenekült

Két ember meghalt, miután három autó összeütközött a XVIII. kerületben, a 4-es főút Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérre vezető szakaszán, a Billentyű utcánál, a vétkes sofőr elmenekült, ezért hajtóvadászatot indítottak után