Városlista
2024. május 11, szombat - Ferenc

Hírek

2020. Augusztus 09. 08:01, vasárnap | Bulvár
Forrás: mti - fotó: deportivo.com

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

Ronaldinhóék 200 ezer dollár fejében szabadulhatnak

A paraguayi ügyészség határozata szerint Ronaldinho, a brazilok korábbi klasszis labdarúgója és fivére 200 ezer dolláros büntetés befizetése nyomán elhagyhatja az országot,

de ehhez még az illetékes paraguayi bíróság jóváhagyására is szükség van - adta hírül a két ország sportsajtója.

A testvérpárt március elején a fővárosban, Asunciónban vették őrizetbe, miután hamis útlevéllel érkeztek a közép-amerikai országba. Tettükért előbb letartóztatták és börtönbe zárták őket, majd április elején 1,6 millió dollár óvadék fejében háziőrizetbe kerültek át és egy asuncióni luxushotelben helyezték el őket, ahol mindmáig laknak.

A 40 éves Ronaldinho, aki a brazil válogatottal világbajnoki címet szerzett, több klubcsapatot is erősített karrierje során, így Európában a Paris Saint-Germainben, az FC Barcelonában és az AC Milanban, illetve odahaza többek között a Gremióban és a Flamengóban futballozott. A nemzeti együttesben 97 alkalommal szerepelt és 33-szor volt eredményes.

Címkék: Ronaldinhó

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 10. 15:25, péntek | Bulvár

Június 1-jén lesz a békemenet

Magyarország maradjon a béke szigete! mottóval Békemenetet szervez június 1-jén a Margitszigeti Nagyrétre a Civil Összefogás Fórum - Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA).

2024. Május 09. 13:30, csütörtök | Bulvár

Teniszpálya alatt találták meg a ferencesek 500 éve eltűnt templomát Visegrádon

A Zsigmond király idején épült Szűz Mária templom romjait találták meg egy teniszpálya alatt, a visegrádi műemlékegyüttes újjászületését megelőző régészeti feltárás során.

2024. Május 08. 15:08, szerda | Bulvár

Hollywoodi világsztárokkal várja látogatóit a Budapest Comic Con

Idén is megrendezik Magyarországon a világ legnagyobb és legjelentősebb popkulturális eseményét, a Comic-Cont:

2024. Május 07. 14:10, kedd | Bulvár

Böde Dániel folytatja pályafutását

Meghosszabbította szerződését Böde Dániel, a labdarúgó OTP Bank Ligában szereplő Paksi FC támadója, aki így a 19. élvonalbeli szezonjára készülhet a nyáron.