Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2010. Március 12. 07:42, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

Rosszlányokból mintaanyukák

Rosszlányokból mintaanyukák

Egy gyerek mindig nagy változást hoz az ember életébe, néhány esetben például szinte teljesen új személyiséget ad a hölgyeknek az anyaság. Így lesznek a balhés csajokból kiváló mamák. A sztárok többsége két végéről égeti a gyert

Főleg a hölgyekből képes óriási változásokat kicsikarni egy kisbaba érkezése, gyakran még azokból is, akikre korábban egy fagolyót sem bízott volna rá senki.

A hihetetlen pálfordulások listáját Angelina Jolie vezeti. Egyrészt fiatalon mindig azt hangsúlyozta, hogy ő nem akar gyereket, mert a szextől úgy sem lesz fontosabb dolog az életében. Aztán hirtelen meggondolta magát, és adoptálta Maddoxot, akit később két másik árva, és három saját baba követett. A kisördög pedig elmenekült a színésznő testéből. Pedig Angie-nek semmi és senki sem volt tabu - legyen szó kollégáról, anyja szeretőjéről, idős rockerről, leszbikus lányokról, vagy a saját bátyjáról. Jelenleg ő számít Hollywood elsőszámú mintaanyukájának, holott néhány éve még vérrel teli fiolát hordott a nyakában, késeket és patkányokat gyűjtött. Milyen furcsa a világ.

Hasonlóan vad természetéről vált messze földön hírhedtté Nicole Richie is. Paris Hilton egykori árnyékaként az összes útjába kerülő hímet megpróbálta elcsábítani - vagy legalább a bár számláját kifizettetni vele. Majd egy alkoholmámoros éjszakán megpillantotta Joel Maddent, és fülig szerelmes lett. A rocker pedig furcsa mód Nicole jobbik énjét hozta elő, ami első gyermeke születésekor teljesedett ki. Richie kisasszony tavaly második gyermekének is életet adott, és tökéletes családként élik mindennapjaikat Los Angeles hegyei közt.

                                      Jennifer Lopez

Lionel Richie fogadott lánya manapság Christina Aguilerával is rengeteg időt tölt. Ugyanis az énekesnő fia kiváló játszótársa Harlownak. A két szőkeség viszonyát szintén az anyaság hozta helyre, korábban ugyanis csak konkurens pasivadászt láttak egymásban. Pedig X-Tina igazából csak azokból szemezgetett, akikkel együtt dolgozott. Viszont közülük elég sokat elfogyasztott. Bennfentesek szerint a turnéin legalább olyan ütemben próbálgatta a táncosokat, mint anno Madonna. Sőt, még Justin Timberlake-nek is megmutatta közös koncertkörútjuk alatt, hogy tiniként rossz Mickey Mouse Clubbos lányt választott magának. Christina életébe az egyensúlyt kiadójának főnöke, Jordan Bratman hozta meg. A férfi nemcsak lenyugtatta, de meg is ajándékozta egy kisfiúval.

Aguilerához hasonlóan Jennifer Lopez sem szerette, ha úgy dolgozik mellette egy jóképű férfi, hogy nem szerzi meg. Tíz évig szinte nem csinált mást, csak egyik ágyból feküdt a másikba, és még az sem zavarta, ha házas. De utólag bevallotta, hogy mindezt csak a megfelelő apajelölt megtalálásáért tette. Akit végül Marc Anthony-ban lelt meg, aki azonnal összehozott neki egy ikerpárt.

Azonban némelyik kutyából tényleg nem lesz szalonna. Egyesek anyaként is ugyanolyan romlottak maradnak, mint amikor csak saját magukért feleltek. A rejtélyes körülmények közt elhunyt Anne Nicole Smith például mindkét terhessége előtt, alatt és után is drog-, valamint gyógyszerfüggő volt. Fia is túladagolásban halt meg, valószínűleg együtt szívtak. A lánya apjának kiléte pedig csak a halála után derült ki.

                                   Anne Nicole Smith

Egy másik kebelcsoda, Jordan szintén jó eséllyel pályázik a világ legrosszabb anyukája címre. Katie-nek három csemetéjénél a mai napig fontosabb, hogy hetente négyszer szétbulizza magát, évente átoperáltassa a melleit, és a naponta szerepeljen a címlapok. Pedig elsőszülöttje, Harvey példáján megtanulhatta volna, hogy az önpusztítással a gyerekeit is tönkreteszi. A fiú ugyanis vakként és szellemi fogyatékosként jött a világra, mert anya vitaminok helyett, kokaint lapátolt magába várandóssága idején.

Földije, Kate Moss legalább kilenc hónapra hajlandó volt letenni a poharat és a fehér port, viszont azóta is rendszeresen áldoz káros szenvedélyei oltárán. Akár még a lánya előtt is. De valahogy eddig sikerült megúsznia a gyámhatóság intézkedéseit, amit Britney nem mondhat el magáról. A látványos leépülése láttán ugyanis a bíróság azonnal volt férjére bízta két fiát. Holott pont Kevin Federline indította el Ms. Spearst a lejtőn. Persze arra nem ő kényszerítette, hogy gyerkőcével az ölében vezessen, vagy essen kómába essen részegen a kiságy mellett.

                                   Katie Price

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.