Városlista
2020. július 2, csütörtök - Ottó

Hírek

2019. Augusztus 10. 15:07, szombat | Belföld
Forrás: police.hu

Rosszul lett édesanyán és két kisgyereken segítettek a rendőrök az M6-oson

Rosszul lett édesanyán és két kisgyereken segítettek a rendőrök az M6-oson

A Paksi Autópálya Alosztály két egyenruhása az M6-os autópályán rosszul lett asszonyon és két gyermekén segített.

Kora délután riasztották a Paksi Autópálya Alosztály járőreit augusztus 9-én az M6-os autópálya Budapest felé vezető oldalára – a 127-es kilométerszelvény közelébe –, ahol egy autó félrehúzódott a leállósávba, mivel annak sofőrje – egy 41 éves nő – vezetés közben rosszul lett. Az asszony két gyermekével, egy 10 éves kisfiúval és egy négy hónapos kislánnyal utazott külföldre. A bajbajutottakhoz elsőként a paksi autópálya rendőrök, Kincses Kitti törzsőrmester, baleset-helyszínelő és Nagy József törzsőrmester, járőrvezető érkezett, akik rögtön segítettek.

A rendőrnő a két gyereket – édesanyjuk beleegyezésével – a szolgálati kocsiba vitte. Járőrtársa pedig a mentők kiérkezéséig a láthatóan rosszul levő nőt nyugtatta.
Rövid időn belül az Országos Mentőszolgálat munkatársai is megérkeztek, akik a 41 éves nőt kórházba szállították, a rendőrök pedig a két gyereket édesanyjuk után vitték.

Kincses Kitti és Nagy József a nagyszülők megérkezéséig ellátták és gondozták a bajba jutott asszony gyermekeit.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 02. 08:07, csütörtök | Belföld

Kezdődik a 174. balatoni hajózási főidény szombaton

Indul a 174. hajózási szezon főidénye a Balatonon július 4-én, és augusztus 30-ig, az előző évhez hasonlóan 58 napig fog tartani - tájékoztatta a Balatoni Hajózási Zrt. (BAHART) szerdán közleményben az MTI-t.

2020. Július 02. 05:02, csütörtök | Belföld

Országszerte zivatar és többfelé hőség is várható

Zivatar és felhőszakadás veszélye miatt az egész országra, és hőség miatt is több megyére adott ki figyelmeztetéseket csütörtökre az Országos Meteorológiai Szolgálat. Az UV-sugárzás is extrém lesz.

2020. Július 02. 05:00, csütörtök | Belföld

Új maszkgyártó gép kezdte meg működését Budapesten

Új maszkgyártó gépet állított üzembe az állami tulajdonú Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft. Budapesten

2020. Július 01. 14:01, szerda | Belföld

Szerdán kapja meg 170 ezer egészségügyi dolgozó a bruttó 500 ezer forintos juttatását

170 ezer egészségügyi dolgozó kapja meg bruttó 500 ezer forintos juttatását a koronavírus-járvány idején tanúsított helytállásáért szerdán, illetve a napokban;