Városlista
2024. május 21, kedd - Konstantin

Hírek

2010. Április 01. 07:21, csütörtök | Bulvár
Forrás: InfoGyőr

Rövid híreink - április 1. - a nevetés napja

Rövid híreink - április 1. - a nevetés napja

Ma van április elseje, a tréfák ünnepe, amikor megengedett egy-két füllentés és beugratás. Kevesen gondolnák, hogy a gyerekesnek látszó szórakozásnak komoly lélektani háttere van. Pszichológusok szerint ennyi hazugság és tréfa szüksé

Csaknem teljesen elhordta egy ház építőanyagát egy munkanélküli cserkész.
A rendőrség gyanúja szerint az erdő mélyén lakó ember az elmúlt hónapokban apránként bontotta el és hordta szét egy lakatlan ház ablakait, a vályogból készült melléképületet. A bűncselekményre csak a napokban derült fény, a tulajdonos kára több százezer forintra tehető. A gyanúsított ellen - aki az elvitt anyagból kutyaólat akart építeni - nagyobb értékre elkövetett lopás miatt indult eljárás.



Egy elmegyógyintézetből szökött ápolt öntött vasárnap mosóport az egy hete átadott szökőkútba, a főtéren. A vastag habréteggel borított szökőkútba maga az elkövető is bemászott fürödni, és felszólításra sem akart kijönni a vízből. A fehérbe öltözött látványosság előtt külföldi turistacsoportok fényképezkedtek, a katasztrófavédelem egységei pedig azt vizsgálták, nem veszélyes anyagtól habosodott-e fel a víz. A szökőkutat le kellett állítani, nehogy károsodjon a gépészeti berendezése.


Majd egy órán át üldözték a rendőrök azt a gépkocsitolvajt, aki menekülése során 180 km/h sebességgel ütközött egy vétlen autóssal, majd ezt követően taxival próbált meglépni üldözői elől.
A járőrök hajnali portyázásuk során figyeltek fel egy személygépkocsira. A gyanúsított ahogy megpillantotta régi jó ismerőseit, gázt adott és menekülni kezdett. A hajsza során egy kanyart nem tudott bevenni, és egy szemből szabályosan érkező gépkocsinak ütközött. A gépkocsitolvaj miután kiszabadította magát a roncsok közül gyalogosan menekült tovább a közelben lévő erdő felé. A rendőrök már azt hitték, hogy nyomát vesztették az elkövetőnek, amikor egy taxirádió-hívást fogtak, amin a gyanúsított saját nevére rendelt kocsit egy közelben lévő szórakozóhely elé. A zsaruk azonnal lecsaptak a taxiban utazó autótolvajra akit azóta már gépkocsilopás és cserbenhagyás miatt őrizetbe is vettek!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 16. 07:53, csütörtök | Bulvár

Rádióhullámokkal működő fegyverrendszert fejleszt a brit kormány

Rádióhullámokkal működő védelmi fegyverrendszer fejlesztéséről számolt be csütörtökön a brit kormány.

2024. Május 14. 06:00, kedd | Bulvár

Az önkéntes véradás fontosságára hívja fel a figyelmet a Magyar Posta új bélyege

Az önkéntes véradás fontosságára szeretné felhívni a figyelmet a Magyar Posta egy új, alkalmi bélyeg kibocsátásával

2024. Május 13. 09:20, hétfő | Bulvár

Benézett a nappaliba a kamion

Lesodródott a 64-es főútról, átszakította a drótkerítést és a családi ház oldalába csapódott egy rakomány nélküli nyerges vontató múlt héten Enying Fő utcáján.

2024. Május 11. 07:03, szombat | Bulvár

A Magna Carta egyik példányának vitrinjét próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták Londonban

Az angol-brit alkotmányosság ősi jogforrása, a Magna Carta egyik példányának tárolóját próbálták összetörni környezetvédelmi aktivisták pénteken a londoni brit nemzeti könyvtárban.