Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Január 27. 15:01, vasárnap | Sport
Forrás: MTI

Rövidpályás gyorskorcsolya vb - 168 versenyzőt neveztek Debrecenbe

Rövidpályás gyorskorcsolya vb - 168 versenyzőt neveztek Debrecenbe

Az első nevezési határidő lejártáig 32 ország 168 gyorskorcsolyázóját nevezték a Debrecenben március 8. és 10. között sorra kerülő rövidpályás világbajnokságra.

A szervezőbizottság vasárnapi közleménye szerint a sportág legjobbjai, így az olimpiai és világbajnokokat, valamint világcsúcstartókat felvonultató kínaiak, dél-koreaiak, amerikaiak és kanadaiak mellett öt olyan európai ország - Belgium, Dánia, Litvánia, Svédország és Szerbia - is bejelentkezett, amely tavaly a sanghaji vb-n, vélhetően költségkímélés szándékával, nem vett részt.
A januárban rendezett malmői Európa-bajnokságon a férfiaknál egyéni összetettben győztes holland Freek van der Wart és honfitársa, a tavaly Eb-t nyert Sjinkie Knegt szintén ott lesz Debrecenben.
A magyar szövetség (MOKSZ) a férfiaknál a friss Eb-bronzérmes váltó tagjait, Knoch Viktort, Liu Shaolin Sándort, Béres Bencét és Burján Csabát nevezte, kiegészítve a csapatot Lóth Dávid Manóval, Oláh Bencével és Nagy Konráddal. A nők mezőnyében Heidum Bernadett, Lajtos Szandra, Keszler Andrea, Darázs Rózsa, Kónya Zsófia és Tóth Patrícia képviseli majd Magyarországot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g