Városlista
2020. szeptember 21, hétfő - Máté

Hírek

2018. Február 08. 08:20, csütörtök | Bulvár

Rózsa György visszatér

Rózsa György visszatér

Rózsa György könyvet ír, dokumentumfilmeken dolgozik producerként, és szívesen felélesztené néhány régi, sikeres műsorát.

A tévés szerint a XXI. századi Kapcsoltam, a Leg... leg... leg..., a Top-Show vagy a Magyar Elsők biztosan ma is megállnák a helyüket a képernyőn, ezeket a műsorokat most is szeretnék a nézők.

"A Leg... leg... leg... folytatására biztosan több ezren jelentkeznének, hiszen sokan szeretnének bekerülni a Guinness Rekordok Könyvébe, de régi álmom, hogy a Magyar Elsők is folytatódjon. 116 rész készült belőle, de eredetileg 150-et terveztünk. Jó lenne azt a 34-et még leforgatni, ha felkérnének, belevágnék! Persze, már nem lennék annyit az előtérben. Azt vallom, hetvenévesen már nem kell annyit a képernyőn lenni. A fiatal kollégák készíthetnék a riportokat, én pedig feltűnnék egy-két konferáló mondat erejéig. Szoktam mondani, aki ötven évig kreatív volt, utána miért ne lehetne az? Ha az embert olyan anyagból gyúrták, mint engem, nem adja fel, ha néhány évig nem úgy mennek a dolgok, mint előtte!" - mondta a Blikknek.

Rózsa közel ötven évig volt képernyőn, de manapság is aktív, egy könyvön dolgozik, ami a rossz döntéseiről, valamint olyan helyzetekről szól, melyekben becsapták, elárulták. Emellett számos dokumentum- és ismeretterjesztő filmnél dolgozik producerként, és forgatókönyveket is írt.

Forrás: origo.hu

Fotó: MTI/KOSZTICSÁK SZILÁRD

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 21. 08:00, hétfő | Bulvár

Csütörtökön kerül a mozikba Horvát Lili hipnotikus szerelmesfilmje

Horvát Lili új, hipnotikus filmjében egy szerelmes nő fantáziavilága keveredik a valósággal; a Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttlétre szeptember 24-én kerül országszerte a mozikba.

2020. Szeptember 20. 07:00, vasárnap | Bulvár

Andonik Jako Sport vendége MC Hawer - VIDEÓ

Milyen viszonyban van MC Hawer a sportokkal? A videóból kiderül!

2020. Szeptember 19. 07:00, szombat | Bulvár

Diéta Percek Varga Ferivel, sertéspörkölt tarhonyával - VIDEÓ

Feri megmutatja nekünk, hogyan lehet egy igazi magyaros sertéspörköltet diétásan elkészíteni. Jó étvágyat hozzá! :)

2020. Szeptember 18. 18:03, péntek | Bulvár

Andonik 4s vendégei: Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő - VIDEÓ

Ismét egy rendhagyó műsor a Balaton partjáról! Gájer Bálint, MC Hawer és Tekknő mesél első balatoni emlékeiről.