Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Április 05. 16:45, csütörtök | Helyi
Forrás: Varga Alexandra

Rubint Réka megmozgatta Győrt

Rubint Réka megmozgatta Győrt

Tegnap Győrbe érkezett a fitness sztárpár egyik fele, Rubint Réka, hogy megmozgassa az egész várost.

A Nádorvárosi Ének-zenei Általános Iskola tornacsarnokában tartotta volna óráját, ám a hatalmas érdeklődés miatt végül a szabad ég alatt égette a zsírt több száz nőtársával egyetemben.

Rubint Réka Alakreform turnéja tegnap Győrbe érkezett. A fitness lady óráját hatalmas érdeklődés előzte meg, a nádorvárosi tornacsarnoknál kígyózó sor várta a trénert.

- Arra számítottam, hogy úgy kétszázan jönnek el, körülbelül annyian is fértek be a terembe. A kezdés előtt néhány perccel azonban közölték velem a szervezők, hogy a csarnok előtt legalább ugyanennyien várakoznak még… Gondoltam egyet: jó idő volt és világos, kitereltem hát mindenkit, s edzettünk egy jót a naplementében – mesélte Réka.

Az egy órás tréning sokak számára fárasztónak bizonyult, ám Réka az edzés közben mindenkit arra buzdított, ne adják fel, hiszen a munkának előbb-utóbb meglesz a gyümölcse.

- Az Alakreform programom most is rólatok szól, akik itt vagytok... A fantasztikus nőkről, akik megtisztelnek bizalmukkal és edzőtársul fogadnak engem. Én hiszek bennetek, segítek abban, hogy tudatos és következetes munkával elérjétek a célotokat, s hogy az utatok végén egy elégedett, boldog nő nézzen vissza a tükörből. A megoldás kulcsa a kezetekben van, csak hinnetek kell önmagatokban, és bennem! Én itt vagyok és segítek nektek! – kiabálta.

A nagy sikerre való tekintettel nemsokára visszatér Győrbe Rubint Réka, de akkor már az is előfordulhat, hogy férje, Schobert Norbi is segíti az edzésben. Egy biztos, legközelebb nagyobb helyszínt keresnek a zsírégetéshez.

Címkék: rubint réka

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 07. 09:13, kedd | Helyi

Győr legcsodásabb nőjét keresik

A köztünk élő hétköznapi, ám kivételes személyiségeket akarják megtalálni.

2024. Május 07. 08:11, kedd | Helyi

Szenzációsak a nyúliak! – 300 méterrel hosszabb lett a palacsintakígyó, mint azt tervezték

Palacsintagilisztának tűnik már csak az eredeti cél. 410 méter hosszú palacsintát akartak tekerni eredetileg Nyúlon, de annyira belendültek, hogy meg sem álltak 740 méterig.

2024. Május 07. 07:11, kedd | Helyi

Másként érettségiztek magyarból a diákok

Magyar nyelv és irodalomból érettségiztek tegnap a diákok.

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.