Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2010. Január 20. 13:42, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rugdosta és vonszolta kutyáját

Rugdosta és vonszolta kutyáját

Pórázon rángatta és körülbelül százötven-kétszáz méteren keresztül folyamatosan rugdosta kutyáját egy kecskeméti férfi. Mindezt viszont a térfigyelő kamerán keresztül a rendőrök is látták, így a helyszínre siető járőr nyomban

Az eset még december 20-án, reggel 7 órakor történt. Egy 46 éves, a városközpont közelében lakó kecskeméti férfi - ahogyan az a térfigyelő kamera által rögzített felvételen is látszik - a nullkilométerkőnél kezdte el rugdosni kutyáját, miközben az állatot ide-oda rángatta pórázán.

Így „sétáltak" el a Kápolna utcáig, ahol azonban igencsak meglepődhetett a gazda. A rendőrségi ügyelet által a helyszínre riasztott járőr ugyanis elkapta, és felszólította, hogy hagyja abba a kutya bántalmazását. Az állatkínzót ezután be is vitték a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. A Kecskeméti Városi Bíróság nemrég tárgyalta is az ügyet. Dr. Kócsó Sándor bíró a vádlottat félmillió forint pénzbüntetésre, illetve a bűnügyi költségek megtérítésére kötelezte. A kutya a férfinál maradt, aki egyébként több ebet is tart otthon.

(baon.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 07:51, kedd | Kék hírek

Drogterjesztői hálózatot számolt fel a rendőrség

Drogterjesztői hálózatot számolt fel egy időben, több összehangolt rajtaütéssel a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI), a Terrorelhárítási Központ (TEK) műveleti egysége és a Pest vármegyei rendőrség

2024. Április 15. 14:14, hétfő | Kék hírek

Pillangókéssel szúrta meg, belehalt - Videó

Vádat emeltek az Erzsébet téri halálos késelés ügyében.

2024. Április 12. 14:19, péntek | Kék hírek

Több mint ezer liter alkoholos italt találtak a pénzügyőrök Nagylaknál

Több mint ezer liter alkoholos italt, valamint cigarettát találtak a pénzügyőrök Nagylaknál egy román furgonban - tájékoztatta Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénteken az MTI-t.