Városlista
2021. október 22, péntek - Előd

Hírek

2010. Január 20. 13:42, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

Rugdosta és vonszolta kutyáját

Rugdosta és vonszolta kutyáját

Pórázon rángatta és körülbelül százötven-kétszáz méteren keresztül folyamatosan rugdosta kutyáját egy kecskeméti férfi. Mindezt viszont a térfigyelő kamerán keresztül a rendőrök is látták, így a helyszínre siető járőr nyomban

Az eset még december 20-án, reggel 7 órakor történt. Egy 46 éves, a városközpont közelében lakó kecskeméti férfi - ahogyan az a térfigyelő kamera által rögzített felvételen is látszik - a nullkilométerkőnél kezdte el rugdosni kutyáját, miközben az állatot ide-oda rángatta pórázán.

Így „sétáltak" el a Kápolna utcáig, ahol azonban igencsak meglepődhetett a gazda. A rendőrségi ügyelet által a helyszínre riasztott járőr ugyanis elkapta, és felszólította, hogy hagyja abba a kutya bántalmazását. Az állatkínzót ezután be is vitték a Kecskeméti Rendőrkapitányságra. A Kecskeméti Városi Bíróság nemrég tárgyalta is az ügyet. Dr. Kócsó Sándor bíró a vádlottat félmillió forint pénzbüntetésre, illetve a bűnügyi költségek megtérítésére kötelezte. A kutya a férfinál maradt, aki egyébként több ebet is tart otthon.

(baon.hu)


Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 22. 16:08, péntek | Kék hírek

210 millió forintnyi rákot próbáltak csempészni

Elfogtak a Nagylak Határrendészeti Kirendeltség egyenruhásai a közúti határátkelőhelyen két férfit, akik 4350 rákot akartak az országba szállítani.

2021. Október 21. 11:06, csütörtök | Kék hírek

Valami bűzlött egy szolnoki utcában

A szolnoki rendőrök felszámolták a családi háznál kialakított kannabiszültetvényt.

2021. Október 20. 16:07, szerda | Kék hírek

Drogdíler családra csaptak le a rendőrök

Két helyszínen csaptak le egyszerre a nyomozók, akik elfogták a kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítható családot.

2021. Október 20. 10:50, szerda | Kék hírek

Detroitban fogtak el egy magyar bűnözőt

Detroitban fogtak el egy költségvetési csalás miatt keresett magyar férfit - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda szerdán a police.hu oldalon.