Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2013. Augusztus 18. 08:58, vasárnap | Bulvár
Forrás: ujasz.hu

Sajátmagát alázza porig Madonna

Sajátmagát alázza porig Madonna

Egyre inkább kicsúszik a talaj az énekesnő lába alól.

A popkirálynő a napokban tölti be az ötvenötödik életévét, ám még mindig úgy viselkedik,akár egy tinédzser,amivel egyre nevetségesebbé válik. Miért nem képes méltósággal megöregedni?

Vannak akik felett gyorsan eljár az idő,ám olyanok is akadnak akik sehogy nem sikerül megöregedniük. – legalábbis szeretnék ezt hinni magukról.

Bár a nyolcvanas évek szexszimbóluma továbbra is sikeres, ma már a közeli barátai szerint is olyan mintha önmaga paródiája lenne.

– Az arca lassan tényleg teljesen felismerhetetlen , a koncertek , és az interjúk előtt egyre több időt kell a sminkben töltenie, hogy vállalhatóvá varázsolják. Legutóbb az egyik sminkes , akivel évek óta dolgozik megmondta neki , hogy talán vissza kellene vennie a botoxkezelésekből. Természetesen ma már nem dolgozik neki. , hiszen azonnal kirúgta. Ha valaki kritizálni meri a külsejét vagy akár csak megjegyzi hogy ő sem marad örökké fiatal azonnal megsértődik , és hisztizni kezd. – mesélte egy bennfentes a National Enquriernek.

– Még a családja sem képes hatni rá! - Lolának és Riccónak már szabályosan kellemetlen , amikor azzal kell szembesülniük , hogy az anyjuk még mindig nem képes megnyugodni : buliból bulira jár, napközben pedig , ha épp nem fellépésre készül ,az előzőnapi ivászatot próbálja kipihenni. Egyszóval lejáratja magát az egész világ előtt..

Ráadásul úgy tűnik a gyerekeinek új „apukájuk” lesz ,ugyanis Madonna azt tervezi, hogy hamarosan hozzá megy a jelenlegi nála kereken 30 évvel fiatalabb kedveséhez Brahim Zaibathoz. Ennek Lola örül legkevésbé , hisz látja , hogy eddig az anyja egyetlen házassága sem működött, és attól tart , hogy egy újabb válás lelkileg nagyon megviselné az öccsét.

Címkék: Madonna

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban

2024. Április 05. 09:32, péntek | Bulvár

Szlovákiában betiltják a mobiltelefonok használatát az általános iskolák alsó tagozatán

A szlovákiai általános iskolák alsó tagozatának első három évfolyamában teljesen, a felsőbb évfolyamokban pedig néhány kivétellel betiltják a mobiltelefonok használatát a tanulók számára