Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2013. Április 08. 05:00, hétfő | Belföld
Forrás: technika.us

Samsung Galaxy Trend II és Galaxy Trend Duos II - Helló, fiatalok!

Samsung Galaxy Trend II és Galaxy Trend Duos II - Helló, fiatalok!

A Samsung a kínai nyelvű weboldalán számolt be arról, hogy hamarosan két új okostelefonnal bővül a portfóliójuk, és mindkettőnek a fiatalabb korosztály lesz a célközönsége.

Két belépő szintű okostelefon mutatkozik be a közeljövőben a Samsung színeiben, nevezetesen a Samsung Galaxy Trend II (i739) és a Samsung Galaxy Trend Duos II (S7572). Ahogy a neve is mutatja, utóbbi két SIM-kártya kezelésére is alkalmas lesz, más lényeges különbség nincs a két modell között: mindkettőn Android 4.1 Jelly Bean operációs rendszer fut, emellett kétmagos, 1.2GHz-es processzorral, 1500mAh akkumulátorral, microSD kártyahellyel, 480 x 800 pixeles (WVGA) felbontású érintőkijelzővel, 3 megapixeles kamerával, GPS-szel, Wi-Fi-vel és Bluetooth 3.0-val rendelkeznek.

Samsung Galaxy Trend Duos II - a duál SIM-es változat

A Samsung Galaxy Trend II 121.5 x 63 x 11.4 mm-es méretekkel és 128 grammos súllyal bír. A Samsung népes családjának két új tagja a gyártó kínai nyelvű oldalán tűnt fel, arról azonban nincs hír, hogy mennyibe fognak kerülni, mikortól lehet megvásárolni őket, és hogy egyáltalán Kína mellett más országban is elérhetőek lesznek-e.

Címkék: Mobiltelefon

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Működő gyermekvédelem létrehozását követelte demonstráción Magyar Péter

Működő, a gyermekeket valóban védő gyermekvédelmi rendszer kialakítását követelte Magyar Péter, a volt igazságügyi miniszter volt férje a Belügyminisztérium épülete előtt megtartott demonstráción, pénteken Budapesten.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Ásványolaj szövetség: a középmezőnyben vannak a magyarországi üzemanyagárak a környező országok között

Európai uniós összehasonlításban a magyarországi benzinárak a 18., a dízelárak a 12. helyen állnak, a környező hat országgal összehasonlítva pedig továbbra is a középmezőnyben van Magyarország

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Szalay-Bobrovniczky Kristóf: azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk

Azért erősítjük a honvédséget, mert békét akarunk, van mit megvédenünk: van családunk, hazánk, otthonunk, nemzetünk