Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2010. Április 29. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: HírTV

Sandra Bullock fájdalmas döntése

Sandra Bullock fájdalmas döntése

Az Oscar-díjas amerikai színésznő benyújtotta a válókeresetet a bíróságon - írta szerdán internetes oldalán a People magazin. A válásról a 45 éves hollywoodi színésznő azután döntött, hogy egy hónapja több nő is felbukkant, azt

 

„Igen, benyújtottam a papírokat a váláshoz" - mondta Sandra Bullock a hetilapnak, állítólag hozzátéve még, hogy „szomorú és fél". A People magazin híradása szerint az amerikai színésznő örökbe fogadott egy afroamerikai származású, három és fél hónapos csecsemőt, akinek neve Louis Bardo Bullock. A People fedőlapján fényképet is közöltek Sandra Bullockról és a babáról.

Sandra Bullock férje, a 41 éves Jesse James a híradások szerint minimum négy nővel keveredett titkos viszonyba. A férfi öt éve házasodott össze a színésznővel, és most közleményben kért bocsánatot tettéért a feleségétől, és gyermekeitől. A híradások szerint a férfit jelenleg egy klinikán kezelik.

A magazin szerint a gyerek örökbefogadását a házaspár csaknem 4 éve kezdeményezte, a csecsemőt januárban vihették haza magukhoz. Az örökbefogadás hírét a házaspár az idei Oscar-díjkiosztó után akarta bejelenteni a nyilvánosságnak, de a válókereset után Sandra Bullock egyedüliként adoptálja a babát.


(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 22. 19:10, péntek | Bulvár

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül

Újabb Trónok harca-előzménysorozat készül az HBO csatornánál George R. R. Martin A Hét Királyság lovagja című novelláskötete alapján.

2021. Január 21. 08:00, csütörtök | Bulvár

Először számoltak meg elefántokat a világűrből

Először sikerült megszámolni állatokat mesterséges intelligenciával összekapcsolt műholdkamerákkal nagy kiterjedésű földrajzi térségében, ami fontos lépés a veszélyeztetett fajok populációinak megfigyelése terén.

2021. Január 19. 11:00, kedd | Bulvár

Gal Gadot főszereplésével készül kémthriller a Netflixnek

A Netflix szerezte meg a Heart of Stone című kémthriller forgalmazási jogait, amelynek főszerepét az izraeli filmcsillag, Gal Gadot játssza - osztotta meg értesülését a deadline.com hollywoodi hírportál.

2021. Január 16. 18:06, szombat | Bulvár

Húszéves a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja

Megalakulásának 20. évfordulóját ünnepli pénteken a mindenki által szabadon szerkeszthető online világenciklopédia, a Wikipédia, a világ hetedik leglátogatottabb honlapja.