Városlista
2020. augusztus 4, kedd - Domonkos

Hírek

2012. Április 05. 11:13, csütörtök | Bulvár
Forrás: www.infogyor.hu

Sarka Kata és Gombos Edina ismét menyasszonyként tündökölt

Sarka Kata és Gombos Edina ismét menyasszonyként tündökölt

Eladósorba került Bálizs Anett és Iszak Eszti: a lányok káprázatos esküvői ruhakölteményekben vonultak kifutóra egy nemes cél érdekében.

A Gyöngyszem Jótékonysági Gálán azonban nemcsak a szőke szépségek élhették át a különleges pillanatot, Csisztu Zsuzsa és Gombos Edina férjeikkel, Sarka Kata pedig kislányával, Noémivel idézte fel élete egyik legszebb napját.

A legtöbb nő egyetért abban, hogy az oltár felé vezető utolsó lépések, a gondosan kiválasztott mesés fehér ruhában életük egyik legszebb pillanatai közé tartoznak, amit nem lehet elégszer átélni.

Ugyanígy gondolták gyönyörű sztárjaink is, akik a Gyöngyszem Jótékonysági Esten léptek kifutóra lélegzetelállító esküvői és estélyi szettekben. Csisztu Zsuzsa és Gombos Edina férjeikkel, Ketskés Norberttel illetve Alberto Costafredával nosztalgiáztak, Sarka Kata tündéri kislányával, Noémivel tündökölt, Iszak Eszti új kollégájával, Sanyócával, Bálizs Anett Jóban Rosszban sorozatbeli partnerével, Bozsó Péterrel, Niko pedig jövendőbelijével, Ricsivel élte át a különleges pillanatot.

A rendhagyó bemutató az Országos Mentőszolgálat munkáját segíti, ugyanis a ruhákra licitálni lehet a Facebook-on. A befolyt összegből kisgyermekek életmentő ellátásához szükséges speciális eszközöket vásárolnak, amit ünnepélyes keretek között Győrfi Pál fog átvenni.

„Nincs rettenetesebb helyzet, mint amikor egy kisgyermek kerül életveszélybe. Vannak ugyan speciális gyermek rohamkocsik Magyarországon, az esetek többségében azonban a kicsik élete a helyszínhez legközelebbi, „átlagos” mentőautó személyzetén és felszereltségén múlik. Ezért fontos, hogy minden mentőkocsiban legyenek megfelelő eszközök”- nyilatkozta Győrfi Pál a Mentőszolgálat képviselője.

Az exkluzív jótékonysági est remek hangulatban telt, a sztár fellépők igazán élvezték, hogy alkalmi modellekké válhattak és a különleges esküvői divatbemutatón szerepelhettek a nemes cél érdekében.

A gálán Sarka Kata és kislánya, Noémi is csodás ruhák öltöttek, ráadásul Noncsi óvodás barátnője is csatlakozott hozzájuk.

„Rendszeresen tartunk anya-lánya programokat. Legtöbbször vásárolni szoktunk együtt, hiszen Noéminek már pontos elképzelése van arról, mit is szeretne felvenni. A közös bemutatót nagyon élveztük, hiszen most először léptünk együtt kifutóra, így mindkettőnknek különleges élmény volt. Már korábban is kaptunk felkérést, de akkor Noémi még pici volt, most azonban már a készülődés és a bemutató minden pillanatát tudta élvezni” – árulta el Sarka Kata.

Gombos Edina és férje, Alberto Costafreda tradicionális magyar mintázatú ruhakölteményt mutattak be, amelynek külön örültek, hiszen a TV2 Aktív műsorvezetőjének kubai származású férje nemrég szerezte meg a magyar állampolgárságot.

„Különösen örültem, amikor megtudtam, hogy magyar motívumokkal díszített ingben kell a kifutóra lépnem, hiszen nemrég kaptam meg a magyar állampolgárságot. Fontos volt számomra, hogy megszerezzem az okmányt és rengeteget is készültem rá. Végül a múlt évben sikeresen levizsgáztam, ám a ceremónia még hátra van, ahol a magyar himnuszt is el kell énekelnem” – mesélte Alberto Costafreda.

A sztárok által bemutatott gyönyörű ruhákra április 20-ig lehet licitálni a Gyöngyszem Esküvő Facebook oldalán, az alábbi linken http://www.facebook.com/gyongyszemeskuvo.
A befolyt összeg ünnepélyes átadására május 1-én kerül sor az Országos Mentőnapon.

Címkék: bulvár

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 04. 15:34, kedd | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 04. 13:08, kedd | Bulvár

Ernest Hemingway kiadott művei hemzsegnek a "hibáktól"

Ernest Hemingway kiadott művei tele vannak pontatlanságokkal, amelyekért elődlegesen a szerkesztők és a betűszedők a felelősek - állítja egy szakértő.

2020. Augusztus 04. 11:00, kedd | Bulvár

Főzzünk Robival! Lazac, saláta körettel - VIDEÓ

Bede Robi ebben a műsorban egy illusztris vendéget kap, aki nem más, mint Varga Feri! Hogy mi ennek az apropója a videóból kiderül!

2020. Augusztus 04. 08:01, kedd | Bulvár

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny

Elmarad idén a Magyarország Szépe verseny, a nemzetközi koronavírus-járvány miatt ugyanis a Miss World jogtulajdonosa 2021-re halasztja a szépségverseny világdöntőjét.