Városlista
2019. december 10, kedd - Judit

Hírek

2010. Június 10. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Sárkányhajó versenyen jótékonykodtak a sztárok

Sárkányhajó versenyen jótékonykodtak a sztárok

A fővárosban számos helyen felbukkantak óriási piros gömbök, de sokáig senki sem tudta, mi állhat a titokzatos gömbök hátterében. A nyomok a Lágymányosi hídnál található Kopaszi gátra vezettek, ahol kedden különleges sportágban, sá

 

A napokban nevet változtató piacvezető utalványszolgáltató nagyszabású adománygyűjtést indított az árvízkárosultak javára. Maga a kezdeményező Edenred 2 millió forintot ajánlott fel, amihez egy héten keresztül bárki hozzátehet akkora összeget, amennyit pénztárcája és adakozó kedve megenged. Az adománygyűjtésre számos hazai híresség hívta fel a figyelmet, méghozzá úgy, hogy egy-egy sárkányhajóban épp a vízzel kellett megküzdeniük.

 

Tilla, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, Gombos Edina, Némedi Marcsi, Váczi Gergő, Katus Attila, Molnár Andrea, Dombovári Vanda, Varga Viktor, Végvári Eszter, Csikó Szabi, Czanik Balázs, Kis Hegedűs Réka, Balogh Gábor, Kiss Orsi, Skrapsits Erik, Freire Szilvi, Ullmann Ottó, Roy és Ádám, az FTC ifi vízilabda csapata, valamint az Edenred dolgozói szálltak hajóra a nemes cél érdekében. Kezdetben itták a tréner szavait, és összpontosítottak a mozdulataira, de mindnyájan hamar belejöttek az elméleti sárkányhajózásba, így amikor vízre szálltak, már remekül ment a közös munka.

 

 

 

„Imádok mindenféle mozgást, és ebben a nagy melegben különösen jól esett evezni. Persze mindenekelőtt az a fontos, hogy segítsünk az árvízkárosultakon, így aki megteheti, szánjon valamilyen összeget a jótékonykodásra! A legapróbb adományokra is óriási szükségük van azoknak, akiknek el kellett hagyniuk a házaikat az árvíz miatt" - mondja Katus Attila.

 

Dombovári Vanda a nemes cél miatt szívesen látogatott a rendezvényre, ám mivel nemrégiben biciklis balesetet szenvedett, és a térdei még mindig be vannak kötve, így nem akart vízre szállni. Ám a többiek unszolása, és a tréner vízhatlan kötése meggyőzte arról, hogy nem szabad kimaradnia a remek versenyből.

 

Skrapsits Erik gerincsérve miatt ódzkodott a sporttól, de végül ő is részt tudott venni a megmérettetésen. A sárkányhajón ugyanis lennie kell egy dobosnak, aki veri az ütemet, és ezt a posztot Erik kiválóan betöltötte. Ullmann Ottó, a Jóban Rosszban új polgármestere pedig vállsérülésével küzd, ám ez nem akadályozta abban, hogy részt vegyen a versenyen.

 

 

 

„Elsősorban az autókért és a motorokért rajongok, de a vízi járműveket is szeretem, így egyértelmű volt számomra, hogy kipróbálom a sárkányhajót, főként, ha ezzel segíthetek is. A vállam azonban gyakran kiugrik a helyéről, és az evezés nem tett jót neki, ennek ellenére nagyon élveztem. Erős egységet alkottunk a csapatunkkal, így jól siklott a hajónk a vízen. Talán ez a megoldás az árvízkárosultak problémájára is. Össze kell fogni, és akkor sikerül újjáépíteni azt, amit a víz sajnos szétrombolt" - mondja Ullmann Ottó.

 

Jótékonysági felajánlását mindenki megteheti 10405004-00026547-00000000 bankszámlaszámon (A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:"2010. árvíz"), illetve további információkat találhatnak az eseményről a http://www.accorservices.hu/ weboldalon. A gyűjtés június 14-éig tart, és az összeg a Magyar Vöröskereszt által jut el a rászorulókhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 10. 07:13, kedd | Bulvár

Elárverezik a világ legnagyobb skótwhisky-gyűjteményét

Elárverezik a világ legnagyobbjának tartott, magánkézben lévő skótwhisky-gyűjteményét, a több mint 3900 üvegért 7-8 millió fontot (2,7 - 3,1 milliárd forint) várnak.

2019. December 09. 17:10, hétfő | Bulvár

Jennifer Lopez és Antonio Banderas is díjat kapott a Los Angeles-i filmkritikusoktól

Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter.

2019. December 09. 14:13, hétfő | Bulvár

Filmkritikusok díját kapta meg Jennifer Lopez és Antonio Banderas is

Pong Dzsunho dél-koreai rendező Arany Pálma-díjas Élősködők című filmje kapta vasárnap a Los Angeles-i Filmkritikusok Szövetségének fődíját - írta a The Hollywood Reporter. Díjat kapott Jennifer Lopez és Antonio Banderas is.

2019. December 09. 07:20, hétfő | Bulvár

Elhunyt a Star Trek és a MASH sztárja

Elhunyt 79 éves korában René Auberjonois, az amerikai tévésorozatok egyik sztárja vasárnap.