Városlista
2020. július 15, szerda - Henrik

Hírek

2010. Június 10. 07:47, csütörtök | Bulvár
Forrás: Kék-Ezüst Kommunikáció

Sárkányhajó versenyen jótékonykodtak a sztárok

Sárkányhajó versenyen jótékonykodtak a sztárok

A fővárosban számos helyen felbukkantak óriási piros gömbök, de sokáig senki sem tudta, mi állhat a titokzatos gömbök hátterében. A nyomok a Lágymányosi hídnál található Kopaszi gátra vezettek, ahol kedden különleges sportágban, sá

 

A napokban nevet változtató piacvezető utalványszolgáltató nagyszabású adománygyűjtést indított az árvízkárosultak javára. Maga a kezdeményező Edenred 2 millió forintot ajánlott fel, amihez egy héten keresztül bárki hozzátehet akkora összeget, amennyit pénztárcája és adakozó kedve megenged. Az adománygyűjtésre számos hazai híresség hívta fel a figyelmet, méghozzá úgy, hogy egy-egy sárkányhajóban épp a vízzel kellett megküzdeniük.

 

Tilla, Demcsák Zsuzsa, Joshi Bharat, Gombos Edina, Némedi Marcsi, Váczi Gergő, Katus Attila, Molnár Andrea, Dombovári Vanda, Varga Viktor, Végvári Eszter, Csikó Szabi, Czanik Balázs, Kis Hegedűs Réka, Balogh Gábor, Kiss Orsi, Skrapsits Erik, Freire Szilvi, Ullmann Ottó, Roy és Ádám, az FTC ifi vízilabda csapata, valamint az Edenred dolgozói szálltak hajóra a nemes cél érdekében. Kezdetben itták a tréner szavait, és összpontosítottak a mozdulataira, de mindnyájan hamar belejöttek az elméleti sárkányhajózásba, így amikor vízre szálltak, már remekül ment a közös munka.

 

 

 

„Imádok mindenféle mozgást, és ebben a nagy melegben különösen jól esett evezni. Persze mindenekelőtt az a fontos, hogy segítsünk az árvízkárosultakon, így aki megteheti, szánjon valamilyen összeget a jótékonykodásra! A legapróbb adományokra is óriási szükségük van azoknak, akiknek el kellett hagyniuk a házaikat az árvíz miatt" - mondja Katus Attila.

 

Dombovári Vanda a nemes cél miatt szívesen látogatott a rendezvényre, ám mivel nemrégiben biciklis balesetet szenvedett, és a térdei még mindig be vannak kötve, így nem akart vízre szállni. Ám a többiek unszolása, és a tréner vízhatlan kötése meggyőzte arról, hogy nem szabad kimaradnia a remek versenyből.

 

Skrapsits Erik gerincsérve miatt ódzkodott a sporttól, de végül ő is részt tudott venni a megmérettetésen. A sárkányhajón ugyanis lennie kell egy dobosnak, aki veri az ütemet, és ezt a posztot Erik kiválóan betöltötte. Ullmann Ottó, a Jóban Rosszban új polgármestere pedig vállsérülésével küzd, ám ez nem akadályozta abban, hogy részt vegyen a versenyen.

 

 

 

„Elsősorban az autókért és a motorokért rajongok, de a vízi járműveket is szeretem, így egyértelmű volt számomra, hogy kipróbálom a sárkányhajót, főként, ha ezzel segíthetek is. A vállam azonban gyakran kiugrik a helyéről, és az evezés nem tett jót neki, ennek ellenére nagyon élveztem. Erős egységet alkottunk a csapatunkkal, így jól siklott a hajónk a vízen. Talán ez a megoldás az árvízkárosultak problémájára is. Össze kell fogni, és akkor sikerül újjáépíteni azt, amit a víz sajnos szétrombolt" - mondja Ullmann Ottó.

 

Jótékonysági felajánlását mindenki megteheti 10405004-00026547-00000000 bankszámlaszámon (A közlemény rovatban mindenképpen kérjük feltüntetni:"2010. árvíz"), illetve további információkat találhatnak az eseményről a http://www.accorservices.hu/ weboldalon. A gyűjtés június 14-éig tart, és az összeg a Magyar Vöröskereszt által jut el a rászorulókhoz.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 15. 05:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Tésztalepényben sült, fűszeres csirkemell - VIDEÓ

Miről ismerjük meg a kezdő szakácsot? Mire használták az egyiptomiak a római köményt? A műsorból minden kiderül!

2020. Július 14. 11:50, kedd | Bulvár

Andonik 4s vendége DENIZ - VIDEÓ

Az Andonik 4s vedége Deniz volt, aki a videóban elárulta többek közt azt is, hogy mi az eredeti foglalkozása illetve a zenészeknek járó szociális támogatásról is szó esett.

2020. Július 14. 08:22, kedd | Bulvár

Száz film versenyez a balatonszemesi Bujtor István Filmfesztivál fődíjáért

Száz film indul a XI. Bujtor István Filmfesztivál versenyprogramjában, melynek vetítései mellett koncertek, színházi előadások, hajózás, veteránautós felvonulás,

2020. Július 13. 13:59, hétfő | Bulvár

Új EFOTT-himnusz született - VIDEÓ

Itt az idő, hogy újra a füledben csengjen a „Régi nyár”!