Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Augusztus 11. 07:53, szerda | Bulvár
Forrás: Sárvári Gyógy és Wellnessfürdő

Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Sárváron keresik Pamela Anderson utódját

Keresik az ország legjobban fizetett úszómesternőjét! Egy hét alatt 250.000 Ft-ot kereshet az a szerencsés nyertes, aki jelentkezik a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő legújabb álláshirdetésére. A nyertesnek a negyedmilliós fizetésért n

 

Arról, hogy ki kapja meg a munkát, egy speciális „szépségversenyen" dönt a zsűri 2010. augusztus 19-én a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben. A zsűri elnöke Horváth Éva műsorvezető lesz, segítő társai pedig Dr. Dénes Tibor polgármester, Vancsura Miklós fürdőigazgató, Kálmánchelyi Zoltán a Szombathelyi Színház színésze, Kovács Zsolt az év koreográfusa és Sipos Zsófia a tavalyi verseny győztese lesznek.

 

A győztes a negyedmilliós fizetés mellett, a Thermal Hotel Pelikánban lakhat és a Pannónia Étterem gondoskodik arról, hogy mindennap kiadós reggelibe és vacsorába legyen része a Baywatch lánynak.

 

Idén a fürdő igazgatója Vancsura Miklós úgy döntött, hogy nem csak egy lánynak szerez örömet, hanem egyből négynek, hiszen a zsűri egy Baywatch jelöltet külön díjban részesíthet a Baywatch lány mellett, aki értékes ajándékba részesülhet. Az igaz Baywatch fürdőruhában érkező jelentkezők közül fürdőbelépőt sorsolnak ki és idén a közönség is szavazhat a lányokra, a nyertes a Közönségdíjas Baywatch címet fogja viselni.

 

 

 

Röviden az Uniós beruházásról:

A projekt az ÚMFT Nyugat-dunántúli Operatív Programja keretén belül 899.100.000 forint vissza nem térítendő támogatást nyert el, a teljes fürdőberuházás összköltsége 2,997 milliárd forint. A beruházás ez év februárjában kezdődött meg, a nyári szezonra már el is készültek a szabadtéri létesítmények. A hullámmedence melletti zöld területen került kialakításra 3 új, izgalmas csúszda, a csúszdák 9 méter magas toronyból indulnak. A három csúszda egyike igazi kuriózum, Magyarországon egyedülálló: felfelé ívelő szakasza is van, tehát nem csak lefelé, hanem felfelé is csúszunk rajta.

 

A szabadtéri létesítmények átadása csak az első lépcsőfoka annak az Európai Unió által támogatott nagyszabású beruházásnak, melynek közvetlen célja, egy olyan többgenerációs fürdő és egészségturisztikai központ létrehozása, ahol a fiatalok és idősek, valamint a kisgyermekes családok egymástól elkülönítve, mégis együtt tudnak pihenni. Ősszel elkészül a fedett épületszárny, mely igazi családi komplexum lesz, amely borús, esős időben, valamint a téli hónapokban is ideális körülményeket biztosít a vendégek számára.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.