Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2018. Február 07. 06:15, szerda | Bulvár

Schell Judit értékelésén gúnyolódótt Tolvai Reni

Schell Judit értékelésén gúnyolódótt Tolvai Reni

Nagyon rosszul fogadta, hogy azonnal kiesett A Dalból.

Pár nappal A Dal előtt jókedvűen nyilatkozott az Origónak Tolvai Reni, azonban gyors kiesése után felettébb morózus lett.

A nagyváradi énekesnő a színpadon csak mosolygott, de a színfalak mögött korántsem volt ennyire boldog. Kiesése után elviharzott az MTVA stúdiójából, és egyetlen médiumnak sem adott interjút. Később, közösségi oldalán adott hangot dühének, és A Dal felvételéből kivágta Schell Judit köhögőrohamát, és bosszúból megosztotta azt az Instagramján - írta a Bors.

„Ha fuck me van akkor fuck you back" - írta egy kommentben a Megasztár egykori nyertese, majd később törölte a posztot, és egy napig elérhetetlen volt.

A perpatvar oka, hogy Schell Judit így kommentálta az élő show-ban a fellépését:

"Kicsit olyan, mint amikor a farsangon nem tudtam eldönteni, hogy minek öltözzek, amerikai popsztárnak, távol-keleti gésának, vagy rizsszedő asszonynak. Tehát ebben volt Amerika, Távol-Kelet, de nem találom benne a Magyarország dalát.
Nagyon sokat akartunk, lehet, hogy ennek a dalnak nem itt van a helye."

A színésznő a színpadi mozgásban is talált problémát, le is pontozta, ez pedig már sok volt Tolvai Reninek.

Az énekesnő így reagált a megjelent írásokra: http://www.origo.hu/teve/20180206-tolvai-reni-magyarazkodik-a-a-dal-schell-juditnak-tett-beszolasa-miatt.html

Forrás: origo.hu

Kép: CSUDAI SÁNDOR/ORIGO

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.