Városlista
2020. február 26, szerda - Edina

Hírek

2011. Október 03. 14:49, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

Schell Juditnak furcsa, hogy most üres a lakás

Schell Juditnak furcsa, hogy most üres a lakás

Négyévesen balettal kezdte, utána jött a művészi torna, majd hatéves korától tizennyolcig versenytáncolt, közben pedig sportiskolába járt. Schell Judit 1995-ben végezte el a színművészeti főiskolát.

A Jászai-Mari-díjas színésznőnek mozgalmasan telt a nyár, és most elkezdődött egy újabb színházi évad.

- Egy későbbi bemutatóban veszek részt, a gyerekek elindításával kezdődött a szeptember. Boldizsár hároméves múlt, most kezdte az óvodát. A tizenhét éves Lacinak pedig folytatódik az iskola. A nyarat huszonnégy órában együtt töltöttük, ezért most furcsa, hogy üres a lakás, nincs dolgom délelőtt. De majd csak visszarendeződünk a hétköznapokba! Lackónak sikerült idén is visszamennie Olaszországba. Messze van, és természetesen hiányzik, de annál nagyobb az örömöm, hiszen nagyon jól érzi magát. Egy szülőnek ez a legnagyobb boldogság: látja, hogy a gyerekének céljai vannak. A jövője szempontjából nagyon fontosak a kint töltött évek, ezt ő is így értékeli. Máskülönben beleszeretett az iskolába, a helybe és az emberekbe is - mondja a Nemzeti Színház művésze, aki a hírek szerint ismét anyai örömök elé néz.

Schell Judit eddig nem hozta nyilvánosságra az örömhírt, a szakmában azonban már régóta suttogják: két fia mellé jövőre megszületik harmadik gyermeke is.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Február 26. 06:22, szerda | Bulvár

Dér Heniéknél bármelyik pillanatban érkezhet a baba

Dér Heni és Bakos Gergő a második randi után összeköltöztek, már közös családot is terveznek.

2020. Február 25. 09:15, kedd | Bulvár

Sokan támadják Al Pacino első tévésorozatát

Az auschwitzi emlékhely és múzeum vezetői szerint veszélyes az a fajta történelmi pontatlanság, ami Al Pacino első tévésorozatában, a Hunters-ben látható.

2020. Február 25. 09:01, kedd | Bulvár

Lábas Viki: Nincsenek egoista harcok

A GLAMOUR Women of the Year énekesnői meséltek a kezdetekről és sikerről.

2020. Február 25. 07:32, kedd | Bulvár

Több tízezren tisztelegtek Kobe Bryant emléke előtt Los Angelesben

Los Angelesben helyi idő szerint hétfő délután több tízezer ember részvételével tisztelegtek Kobe Bryant, volt olimpiai bajnok kosárlabdázó, az Észak-amerikai Profi Kosárlabdaliga (NBA) volt tagja emléke előtt.