Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2018. Január 16. 15:22, kedd | Bulvár

Schobert Norbi a Hősök Terén mondott lelkesítő beszédet

Schobert Norbi a Hősök Terén mondott lelkesítő beszédet

Schobert Norbi nem bízta a véletlenre: Budapest egyik legszebb helyén beszélt a brandjéről és arról, hogy 2018 bizony a változás éve lesz.

Schobert Norbit nemrég durván lejáratták: egy blogbejegyzés szerint a fitneszguru nem ért ahhoz, amit csinál. Persze egyből elindult az adok-kapok: Norbi azzal érvelt, hogy a programjában már 750 ezer ember vett részt, és mindenki elégedett az eredménnyel. Éppen ezért egy új kampányt indított el, az első beszédét pedig egyből a Hősök terén tartotta, aminek nagy visszhangja van.

„Sajnos, Magyarország jobban teljesít – az elhízásban! Európa legkövérebb nemzete lettünk, és az a borzasztó, hogy a lakosság 70%-a elhízott, és minden negyedik gyerek” – kezdte drámai előadását Schobert Norbi. „Van egy jó hírem is: ezen lehet változtatni. Én erre tettem fel az életemet” – folytatta a fitneszguru, aki azt is elárulta, hogy 2018 a változások éve lesz, rengeteg újdonsággal készülnek a rajongóknak.

Forrás: nlcafe.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.