Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2020. Február 27. 12:00, csütörtök | Bulvár

Schobert Norbi döntött: Befejezi!

Schobert Norbi döntött: Befejezi!

Schobert Norbi kijelentései hatalmas vihart kavartak, ami miatt a fitneszguru arra a komoly döntésre jutott, hogy befejezi.

Schobert Norbi nyers szavai hatalmas botrányt kavartak. A fitneszguru kijelentései miatt ezrek támadták és nem csak őt, családját is. Barátságok mentek tönkre, és álmatlan éjszakák gyötörték Norbit, sok emberben kellett csalódnia, többen közülük ismertek. A támadások és fenyegetések miatt a fitneszguruban évek óta töretlenül izzó lelkesedés kihunyt.

"Elment a kedvem mindattól, ami 30 éve hajt.
Én fogyasztottam le a legtöbb embert Magyarországon, egyes felmérések szerint, most mégis úgy érzem, akármit csinálok, arról azt gondolják, rossz.
Én nem akarok többé abban a világban celeb lenni, ahol teljesítménynélküli sztárocskák megmondóembereknek hiszik magukat.
Nem akarok közéjük tartozni. Emberek, partnereim, akik a tányéromból ettek, akik a pénzemből adtak enni a gyereküknek, most belém rúgnak. Olyanok is megforgatták bennem a kést, akik belőlem éltek. (...)
Az biztos, hogy celebműsorokban többé nem fogok bohóckodni. Elképzelhetetlen, mennyire megsebeztek, éjszakákon át nem aludtam."
- mondta Norbi a Story Magazinnak.

Forrás: life

Kép: TV2

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.