Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2010. Április 20. 07:47, kedd | Bulvár
Forrás: HírTV

Seal lesz az EKF sztárvendége

Seal lesz az EKF sztárvendége

Július 13-án Seal ad koncertet Pécsett, Európa Kulturális Fővárosában - jelentette be a város fideszes polgármestere, Páva Zsolt és Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója hétfőn. A rendezvényre 1

 

A világsztár koncertjéről már napok óta keringtek információk, hivatalosan azonban csak hétfőn jelentették be. Ruzsa Csaba, a Pécs2010 Menedzsmentközpont Nonprofit Kft. ügyvezető igazgatója elmondta: hétfőre sikerült minden részletet egyeztetni a világsztár menedzsmentjével. Így már teljesen biztos és hivatalos, hogy július 13-án Pécsett ad koncertet Seal, a háromszoros Grammy-díjas soul- és rhythm and blues-előadó a Pécs2010 Európa Kulturális Fővárosa program keretében. A különleges hangjáról és klasszikus dalszerzési stílusáról ismert Seal közkívánatra hosszabbította meg világ körüli turnéját, melynek egyik európai állomása a baranyai város lesz.

 



A közel két évtizede a slágerlistákon szereplő Seal zenéjében egyesíti a soul, a pop, rock és az rhythm and blues elemeit, létrehozva saját, egyedi stílusát. Legutóbbi lemeze, a Soul megjelenése óta koncertjei sorra telt házasok, rajongók tömegei kíváncsiak arra, amit maga Seal „audiovizuális robbanásnak" nevez. Júliusban Európa Kulturális Fővárosában, Pécsett is átélhetik az érdeklődők a műsort, amely megtestesíti Seal zenei karakterét: az egyik pillanatban érzelmes és romantikus, majd szédült ritmust diktáló táncőrület, melyet klasszikus soul-számok követnek.



Seal jelenleg „6" munkacímű új lemezén dolgozik, mely az előadó hatodik, saját dalokat tartalmazó stúdióalbuma lesz. A koncerten várhatóan erről a szeptemberben megjelenő albumról is játszik néhány, korábban még sosem hallott számot. A koncert 2010. július 13-án, 20 órakor lesz a pécsi Expo Centerben, a Pécs2010 rendezvénysorozat keretében. A belépők hétfőtől kaphatók, 7500 és 12 000 forintba kerülnek.



(FH)

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.